Τροχοί & TIR

Τεχνικό Σεμινάριο Ηλεκτροκίνησης

Το Τεχνικό Σεμινάριο για τα Ηλεκτρικά Οχήματα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και Παρασκευή 14-15/11/19 (από 18:00 μέχρι 21:00), στο πλαίσιο του Εκθεσιακού Συνεδρίου ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo για τα Ηλεκτρικ
Παρασκευή 25/10/2019 - 12:48
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Τεχνικό Σεμινάριο για τα Ηλεκτρικά Οχήματα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και Παρασκευή 14-15/11/19 (από 18:00 μέχρι 21:00), στο πλαίσιο του Εκθεσιακού Συνεδρίου ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo για τα Ηλεκτρικά Οχήματα.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στον ίδιο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο με το Εκθεσιακό Συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo (Helexpo Maroussi στη Λ. Κηφισίας) και απευθύνεται σε επισκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων όλων των κατηγοριών – επιβατικών, ελαφρών επαγγελματικών, mini-bus και λεωφορείων. Επιπλέον, αφορά και σε αυτούς που θέλουν να ειδικευτούν στη ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗ (μηχανολογία ηλεκτρικών οχημάτων), μια ειδικότητα που θα τύχει υψηλής ζήτησης τα αμέσως επόμενα χρόνια. Η παρουσία προϊόντων ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με το διαθέσιμο οπτικοακουστικό εκπαιδευτικό υλικό, θα συνδράμει αποτελεσματικά στην εμπέδωση των γνωστικών αντικειμένων που θα αναπτύξουν και θα αναλύσουν οι εκπαιδευτές, οι οποίοι και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Σημειώνεται, πως το διήμερο τεχνικό σεμινάριο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ» θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ), οι συνεργάτες του οποίου διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις και έχουν μακρά εμπειρία στην επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων του Κλάδου των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο σεμινάριο έχουν αναλάβει οι κ.κ. Πέτρος Καραμπίλας, Γιώργος Καπετανάκης, Νίκος Ξυδιάς και Βασίλης Καφαντάρης.

Ατζέντα Τεχνικού Σεμιναρίου

Ηλεκτρικά Οχήματα - Η Βιώσιμη κινητικότητα του μέλλοντος για όλα τα οχήματα και οι Τεχνολογικές Προκλήσεις (Επιβατικά, Βαρέα οχήματα και Λεωφορεία)

Πέμπτη 14/11/2019: 6 μ.μ - 9 μ.μ.

  1. Προσέλευση - Εγγραφή Συμμετεχόντων

  2. Χαιρετισμοί διοργανωτών - Τεστ

  3. Η ανατομία ενός ηλεκτρικού οχήματος μπαταρίας (Battery Electric Vehicle - BEV)

  4. Ηλεκτρικά Οχήματα έναντι (vs) Οχημάτων με MEK

  5. Μπαταρίες Ηλεκτρικών Οχημάτων

  6. Τέλος 1ης μέρας - Ερωτήσεις

Παρασκευή 15/11/2019: 6 μ.μ - 9 μ.μ.

  1. Φορτιστές Ηλεκτρικών οχημάτων

  2. Τεχνική παρουσίαση VW e-Golf

  3. Ηλεκτρικά Φορτηγά & Λεωφορεία: Βιώσιμη Αστική Ηλεκτρική Κινητικότητα

  4. Ασφάλεια Εργασιών Υβριδικών & Ηλεκτρικών Οχημάτων - Επερχόμενη Νομοθεσία

  5. Τέλος Σεμιναρίου

Σημείωση: To πρόγραμμα μπορεί να υπόκειται σε μικροαλλαγές για τη βελτίωση και ακόμη καλύτερη ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Το κόστος συμμετοχής στο Τεχνικό Σεμινάριο είναι 80 ευρώ/άτομο

  • Συμμετοχές πέραν του ενός ατόμου από την ίδια επιχείρηση: 50 ευρώ/άτομο

  • Φοιτητές – σπουδαστές 50 ευρώ/άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνεται γραφική ύλη και προσφορά καφέ – αναψυκτικών στα διαλείμματα.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό (στο e-mail τους).

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τόσο το Συνέδριο, όσο και το Τεχνικό Σεμινάριο θα τύχουν προτεραιότητας στις κρατήσεις, αρκεί φυσικά να ανταποκριθούν στην παρούσα πρόσκληση κατά το δυνατόν συντομότερα.

Προτεραιότητα θα τηρηθεί επίσης και για τις θέσεις του Συνεδρίου, όσο και για τις θέσεις του Τεχνικού Σεμιναρίου.

Διοργανώτρια εταιρεία τόσο του Εκθεσιακού Συνεδρίου ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo όσο και του Τεχνικού Σεμιναρίου «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ», είναι η «Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ».

Περισσότερες πληροφορίες στο site https://electrokinisiexpo.gr/ και τηλεφωνικά στο 210-3602326.

PreviousNext