Έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα βρίσκονται σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης, οι οποίες αφορούν τόσο τον κυρίως άξονα όσο και τον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα.

Αναλυτικότερα, έως την 25η Οκτωβρίου, στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι και συγκεκριμένα στο τελευταία 1,2 χλμ. έως και τον ανισόπεδο κόμβο, υπάρχει πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας. Στο συγκεκριμένο τμήμα η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και από το 65ο έως το 67ο χλμ., πραγματοποιείται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Επιπλέον, από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο ίδιο τμήμα, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση και της ράμπας εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το παραπάνω διάστημα οι οδηγοί που θα θέλουν να εξέλθουν στον Α/Κ Σχηματαρίου, θα χρησιμοποιούν τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων).