Τροχοί & TIR

Τράβηξε όπλο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή ανεξάρτητο έμπορο εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων συνέβη κατά τον έλεγχο οχήματος μέσα σε επίσημο συνεργείο. Συγκεκριμένα, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσ
Πέμπτη 27/04/2023 - 14:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή ανεξάρτητο έμπορο εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων συνέβη κατά τον έλεγχο οχήματος μέσα σε επίσημο συνεργείο.

Συγκεκριμένα, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ. αυτά του τελωνισμού, εμφανίστηκε ξαφνικά στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε η σύλληψή του, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων αναφέρει: "Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου «επιχειρηματίες» με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές".

PreviousNext