Τροχοί & TIR

TRANSPORT SHOW 2016

2η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Τεχνολογία Μεταφορών & Logistics 13 - 16 Οκτωβρίου 2016 Μπροστά σε ένα μοναδικό όσο και εντυπωσιακό υπερθέαμα σύγχρονων φορτηγών, λεωφορείων και βαν όλω
Παρασκευή 26/02/2016 - 14:18
Κοινοποίηση στα Social Media

2η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Τεχνολογία Μεταφορών & Logistics

13 - 16 Οκτωβρίου 2016

Μπροστά σε ένα μοναδικό όσο και εντυπωσιακό υπερθέαμα σύγχρονων φορτηγών, λεωφορείων και βαν όλων των κατηγοριών θα βρεθούν οι επισκέπτες της 2ης Διεθνούς Έκθεσης TRANSPORT SHOW 2016 που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο MEC Παιανίας. Στελέχη των ευρύτερων κλάδων των Μεταφορών, του Τουρισμού, των Logistics, Εμπορικών Επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να ενημερωθούν από «πρώτο χέρι» για τις πλούσιες εκδόσεις των νέων μοντέλων, τις μεταφορικές τους εφαρμογές, τις επιδόσεις, την τιμή και τις υπηρεσίες after sale που προσφέρουν οι αντιπρόσωποι – εισαγωγείς στους πελάτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των αντιπροσώπων επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Transport Show 2016 θα είναι μαζική και μάλιστα με περίπτερα φιλόξενα για τους επισκέπτες και μεγάλων διαστάσεων προκειμένου να εκθέσουν σε αυτά ολόκληρη τη γκάμα των οχημάτων που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

Αρκετά, θα είναι επίσης τα καινούργια μοντέλα, τα οποία θα κάνουν ντεμπούτο στη φετινή έκθεση, ενώ πρώτες εμφανίσεις με εντυπωσιακά νέα προϊόντα θα έχουμε και στον τομέα της Τεχνολογίας των Μεταφορών και των Logistics. Θα παρουσιαστούν σύγχρονοι εξοπλισμοί καμπίνας φορτηγών και λεωφορείων, ανταλλακτικά, λιπαντικά, καθίσματα και ελαστικά, μηχανήματα και εξοπλισμοί επιχειρήσεων Logistics (ανυψωτικά, ράμπες κ.α.), ενώ σημαντική για τους επισκέπτες θα είναι η παρουσία αρκετών εταιρειών παροχής υπηρεσιών όπως Ι.ΚΤΕΟ, Σχολές ΣΕΚΑΜ, ασφαλιστικές εταιρείες, λογιστικά γραφεία κ.α.

Ανοιχτός Εκθεσιακός Χώρος Transport Show 2016 και «ERGOTAXION»

Για τους χιλιάδες επισκέπτες της φετινής έκθεσης η Transport Show θα έχει συνέχεια και στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας όπου θα παρουσιαστούν βαρέα οχήματα και ρυμουλκούμενα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός θα είναι επίσης ο εξωτερικός εκθεσιακός τομέας ERGOTAXION® όπου θα φιλοξενηθούν εργοταξιακά φορτηγά (ανατρεπόμενα, γερανοφόρα, μπετονιέρες), ειδικά οχήματα και Μηχανήματα ΈργωνTest Drive Όπως και στην πρώτη έκθεση, έτσι και φέτος θα υπάρχει ειδικός χώρος στάθμευσης των οχημάτων που οι εκθέτες θα διαθέσουν για Test Drive ή προς επίδειξη. Το δρομολόγιο που θα ακολουθούν τα οχήματα δοκιμής θα είναι πέριξ της περιοχής (Λ. Λαυρίου, Λ. Παλαιοπαναγιάς, Αττική οδός) και θα υπάρχει ειδική σήμανση για τη διευκόλυνση των οδηγών. Προσκλήσεις

Η έκθεση TRANSPORT SHOW είναι επαγγελματική και απευθύνεται στους επαγγελματίες των Μεταφορών – Εμπορευματικών και Επιβατικών – του Τουρισμού, στα στελέχη των επιχειρήσεων Logistics, των Εμπορικών Επιχειρήσεων και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ως εκ τούτου, η είσοδος είναι ελεύθερη για το παραπάνω κοινό το οποίο θα προσέρχεται έχοντας μαζί του πρόσκληση εισόδου. Προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, από τους εκθέτες, από συγκεκριμένα Truckstops και ΣΕΑ καθώς και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση www.transportshow.gr.

PreviousNext