Τροχοί & TIR

Υπερσύγχρονα τρακτέρ παραδόθηκαν στις Π.Ε. Πελοποννήσου

Παραδόθηκαν προς τις 5 Περιφερειακές Ενότητες από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στις εγκαταστάσεις της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αρκαδίας (πρώην ΥΕΒ), στην Τρίπολη τα ισάριθμα υπερσύγχρονα βαρέο
Τετάρτη 21/12/2022 - 12:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Παραδόθηκαν προς τις 5 Περιφερειακές Ενότητες από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στις εγκαταστάσεις της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αρκαδίας (πρώην ΥΕΒ), στην Τρίπολη τα ισάριθμα υπερσύγχρονα βαρέος τύπου τρακτέρ, εξοπλισμένα με καταστροφείς.

“Τα πέντε αυτά τρακτέρ διατίθενται από ένα σε κάθε Π.Ε. προκειμένου να συμβάλουν στον καθαρισμό φυτικής γης, από δρόμους, οικόπεδα, δασικούς δρόμους” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι τα εν λόγω μηχανήματα -η προμήθεια των οποίων έγινε μέσω διαγωνισμού, με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ- θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση για τον πιο πάνω σκοπό.

“Βελτιώνουμε τον εξοπλισμό, ώστε να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους στο έργο τους και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην παραγωγή ουσιαστικού έργου, καθώς τα μηχανήματα αυτά θα συνδράμουν και την Πολιτική Προστασία”, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Παρόντες στην παράδοση ήταν οι 5 χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες.

PreviousNext