Τροχοί & TIR

Το Υπερταμείο για ακίνητα υποδομών και Logistics

«Δημιουργώντας νέες ευκαιρίες βιώσιμης και περιφερειακής ανάπτυξης στη χώρα: η αναπτυξιακή στρατηγική του Υπερταμείου και των εταιρειών του σε Real Estate, Υποδομές και Logistics». Αυτός είναι ο τίτ
Δευτέρα 05/09/2022 - 14:20
Κοινοποίηση στα Social Media

«Δημιουργώντας νέες ευκαιρίες βιώσιμης και περιφερειακής ανάπτυξης στη χώρα: η αναπτυξιακή στρατηγική του Υπερταμείου και των εταιρειών του σε Real Estate, Υποδομές και Logistics».

Αυτός είναι ο τίτλος ημερίδας που διοργανώνει το Υπερταμείο στην 86η ΔΕΘ τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11.00-14.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO.

Στην εκδήλωση θα γίνει μια λεπτομερής αποτύπωση του στρατηγικού σχεδίου 2022-2024, το οποίο περιγράφει τους στόχους και τις πρωτοβουλίες μέσα από τα οποία το Υπερταμείο, το Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο της χώρας, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των εταιρειών του, ενισχύει τις δράσεις αξιοποίησης των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων στους τομείς του Real Estate, των Υποδομών και των Logistics.

Αναλυτικότερα, στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν η δυναμική του Real Estate της χώρας και οι στρατηγικές αξιοποίησής του, τα ζωτικής σημασίας έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στην αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας. Στον τομέα των Logistics, θα συζητηθεί η συνολικότερη στρατηγική που σχετίζεται με τη διάθεση ακινήτων για την κατασκευή εμπορευματικών σταθμών και η ζήτηση της αγοράς για αντίστοιχους χώρους, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον εκσυγχρονισμό των Υποδομών μέσα από τη στοχευμένη αξιοποίηση και την προσέλκυση κεφαλαίων, όπως και η αναβάθμιση των νοσοκομείων και των κέντρων Υγείας στη Θεσσαλονίκη.

PreviousNext