Τροχοί & TIR

2008 χρονιά του Φορτηγού

2008 χρονιά του Φορτηγού Πρώτα απ’ όλα σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά, καλοτάξιδη, εποικοδομητική, καλύτερη από αυτήν που πέρασε. Πήραμε το θάρρος να ονομάσουμε το 2008 «Χρονιά του Φορτηγού». Έτσι
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

2008 χρονιά του Φορτηγού

Πρώτα απ’ όλα σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά, καλοτάξιδη, εποικοδομητική, καλύτερη από αυτήν που πέρασε.

Πήραμε το θάρρος να ονομάσουμε το 2008 «Χρονιά του Φορτηγού».
Έτσι κι αλλιώς, κανένας ΟΗΕ ή άλλος Βρυξελλιώτης δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτεί ποτέ ότι και το φορτηγό αξίζει μια χρονιά να τιμηθεί για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Μια προσφορά που όλοι οι ευρωπαϊστές και μη τη ζουν καθημερινά.

Η ζωή τους, η ζωή όλων μας, είναι μια συνεχής απολαβή μεταφορικών υπηρεσιών.
Από το γάλα στο πρωινό τραπέζι μέχρι το κρασί στο δείπνο. Όλα στο σπίτι γύρω μας, έχουν μεταφερθεί πριν πάρουν τη θέση τους μπροστά στον τοίχο.
Στη δουλειά, τα πάντα μεταφέρονται. Εισερχόμενα και εξερχόμενα. Από το εργοστάσιο ή το νταμάρι, από το λιμάνι ή την αποθήκη, από την όποια γωνιά της γης ή από την κοντινότερη πόλη.
Και αντίστροφα.

Εκατομμύρια τόνοι προϊόντων, πρώτες ύλες, καύσιμα, βιομηχανικά είδη και έτοιμα καταναλωτικά αγαθά μεταφέρονται καθημερινά από και προς κάθε επιτηδευματία, προς κάθε πολίτη.
Και δημιουργούν πρόοδο, ανάπτυξη, ευημερία.
Μια ανεκτίμητη προσφορά μεταφορικών υπηρεσιών με βασικό μοχλό το φορτηγό αυτοκίνητο και φυσικό λειτουργό τον αυτοκινητιστή και τον επαγγελματία οδηγό.

Αυτή, λοιπόν την προσφορά του φορτηγού, εμείς την τιμούμε και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να την αναδείξουμε, να την προβάλουμε, να την επικοινωνήσουμε.
Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε και τον απλό πολίτη για το έργο που επιτελεί το φορτηγό, για τον σκοπό που βρίσκεται στο δρόμο για την υπηρεσία που προσφέρει στους πολίτες.

PreviousNext