Τροχοί & TIR

Σε Λατομείο Μαρμάρων στην Καβάλα

Ακόμα, στο τεύχος που κυκλοφορεί, ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των εθνικών και διεθνών μεταφορών, για όλα τα νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα νέα προϊόντα και βέβαια στη διάθεσή
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Ακόμα, στο τεύχος που κυκλοφορεί, ενημερωθείτε

για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των εθνικών και διεθνών μεταφορών,

για όλα τα νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα,

τα νέα προϊόντα και βέβαια στη διάθεσή σας δεκάδες συνεργεία φορτηγών-λεωφορείων αμαξοποιεία, επιχειρήσεις ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και προϊόντων βελτίωσης.

Εξάλλου, στο ένθετο Second θα βρείτε περί τις 1.000 αγγελίες, φωτοαγγελίες, ζητήσεις/πωλήσεις αδειών ΔΧ κ.α

Σε Λατομείο Μαρμάρων στην Καβάλα

Τριάντα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα, στα σύνορα με τη Δράμα, υπάρχουν κρεμασμένα στα βουνά δεκάδες λατομεία εξόρυξης Μαρμάρων.

Τα συγκεκριμένα λατομεία αποτελούν ένα από τα καλύτερα των Βαλκανίων και δέχονται καθημερινά πολλά δρομολόγια φορτηγών με στόχο τη μεταφορά.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των εταιρειών στα λατομεία, ο ανταγωνισμός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολος κυρίως με τις χώρες από την Ασία.
Η έλλειψη αυστηρής νομοθεσίας σε τομείς όπως του περιβάλλοντος ή της ασφάλειας στην εργασία τους προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα και από την άλλη πλευρά
μειώνει την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών μαρμάρων. «Ο κλάδος του μαρμάρου αποτελεί έναν από τους πλέον υγιείς παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας
και κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως, όσον αφορά στις ποσότητες που εξορύσσονται και στις εξαγωγές», μας επεσήμανε ένας από τους υπεύθυνους του λατομείου.

Στο ρεπορτάζ του ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί, διαβάστε το ξεχωριστό έργο των φορτηγών και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις οδηγών και εκμεταλλευτών λατομείων.

PreviousNext