Ακόμα, στο τεύχος που κυκλοφορεί, ενημερωθείτε
για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των εθνικών και διεθνών μεταφορών,

για όλα τα νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα,
τα νέα προϊόντα και βέβαια στη διάθεσή σας δεκάδες συνεργεία φορτηγών-λεωφορείων αμαξοποιεία, επιχειρήσεις ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και προϊόντων βελτίωσης.
Εξάλλου, στο ένθετο Second θα βρείτε περί τις 1.000 αγγελίες, φωτοαγγελίες, ζητήσεις/πωλήσεις αδειών ΔΧ κ.α

Παραγωγικός Συνδυασμός Επιδόσεων - DAF CF 85.410 με μπετονιέρα LT 10.7H

Μια σύγχρονη, παραγωγική μπετονιέρα πάνω σ’ ένα δυνατό και αξιόπιστο φορτηγό είναι σίγουρα ο συνδυασμός που ανεβάζει τις επιδόσεις για τον επαγγελματία.

Αυτό ισχύει για το φορτηγό CF 85.410 της DAF που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο πριν παραδοθεί στον πελάτη μαζί με την μπετονιέρα L&T στο σασσί του.

Ξεκινώντας από το 4αξονικό να πούμε ότι η σειρά CF της DAF περιλαμβάνει φορτηγά πλαίσια και τράκτορες, με συνδυασμούς αξόνων 4 x 2, 6 x 2 και 8 x 2,
καθώς και 6 x 4 και 8 x 4 με ανθεκτικό διπλό σύστημα μετάδοσης κίνησης με δίδυμο άξονα DAF 1355T με πλήμνη υποβιβασμού και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου έως 26 τόνων.

Η γνωστή ανάρτηση δίδυμου άξονα 8 ράβδων αποδίδει εξαιρετικό κέντρο κύλισης για μέγιστη σταθερότητα - χαρακτηριστικό ανεκτίμητο όταν πρόκειται για ανατρεπόμενα και μπετονιέρες.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δίνει ένα εξαιρετικά υψηλό απόβαρο που φτάνει τους 18 τόνους (νομικό), αφού το μικτό του βάρος είναι 15.060 kg. με ομοιόμορφη κατανομή
φορτίου στους άξονες.

Μπετονιέρα IMER

Η μπετονιέρα είναι τύπου L&T του γκρουπ IMER, φτιαγμένη από υλικό 30MnB5 χρώμιο-μαγνησίου, υψηλής αντίστασης ατσάλι 700 Nmm2 και σκληρότητας ΗΒ 200/220.

Διαθέτει ειδική κλειδαριά ασφαλείας απαραίτητη κατά τη διαδικασία των επισκευών και της συντήρησης.

Όλοι οι L&T αναμικτήρες προσφέρονται με υδραυλικούς μεταδότες και μειωτήρες ταχύτητας που επιτρέπουν να επιτευχθεί η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής του αναμικτήρα
με τη μηχανή του οχήματος το πολύ στις 1.500 στρ./λεπτό. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη μείωση της κατανάλωσης και τον περιορισμό των ήχων που απορρέουν από την κίνηση.

Εξοπλίζεται με αντλία EATON ικανότητας 105 εκ3/περ. που δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί η ανώτερη ταχύτητα του βαρελιού με τη μηχανή του φορτηγού στις 1.500 σ.α.λ./μεγ.,
κρατώντας κατά συνέπεια μια χαμηλή αναλογία μείωσης (1:120) της ΟΚ 8000 μονάδας μείωσης.

Περισσότερα στοιχεία αναφέρονται στο τεύχος που κυκλοφορεί