Τροχοί & TIR

Η DAF στην IAA

Με εξελιγμένα συστήματα τα DAF Η DAF στην IAA Η DAF παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα της στην έκθεση ΙΑΑ ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο του 2009 και μετά, τα οχήματα της σειράς CF και XF105 θα είναι προ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Με εξελιγμένα συστήματα τα DAF

Η DAF στην IAA

Η DAF παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα της στην έκθεση ΙΑΑ ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο του 2009 και μετά, τα οχήματα της σειράς CF και XF105 θα είναι προαιρετικά διαθέσιμα με τα συστήματα Adaptive Cruise Control και Forward Collision Warning.

Στο μεταξύ, στην έκθεση του Αννόβερο, η DAF παρουσίασε τις εμπλουτισμένες σειρές CF και XF105 οι οποίες θα μπουν στη γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο 2009. Εντυπωσιακός είναι ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός, ο οποίος είναι ακόμα πιο ελκυστικός λόγω των νέων υλικών αλλά και των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται.

Με την επιλογή χρωμάτων όπως 'απαλό κίτρινο' (στα υφάσματα των τοίχων και της οροφή, τα στρώματα και τις κουρτίνες), ‘roast μαύρο' και ‘σκούρο κίτρινο' (για το ταμπλό, τις πόρτες, τα καθίσματα), το εσωτερικό των μοντέλων CF και XF105 αποκτά μια πιο διακριτική αισθητική ενώ παράλληλα τονίζεται ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός. Στο XF105 Super Space Cab το ταμπλό διακοσμείται από δύο χρώματα, μια σκούρα απόχρωση για το επάνω μέρος και μια ανοιχτή για το κάτω μέρος. Όλα τα μοντέλα CF και XF105 εφοδιάζονται με τα νέα καθίσματα που διαθέτουν την πολυτελή ταπετσαρία «embossed».

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί θα διαβάσετε τα πάντα για τους Κινητήρες EEV, το Προηγμένο σύστημα τηλεματικής, το «Λουκέτο» ασφαλείας για τη νύχτα καθώς και για το υβριδικό LF

Στο ίδιο τεύχος #247

PreviousNext