Τροχοί & TIR

MERCEDES BENZ Actros «TRUST EDITION»

Βελτιώσεις και έξτρα από τη μαμά MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition Κάποτε, ο
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Βελτιώσεις και έξτρα από τη μαμά

MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition

MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition

MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition

MERCEDES BENZ Actros - Trust Edition

Κάποτε, οι πωλητές καινουργών φορτηγών, έβλεπαν με μια κάποια ειρωνεία τους πελάτες τους οι οποίοι έσπευδαν να ξοδέψουν επί πλέον χρήματα -και όχι λίγα- για να βελτιώσουν το εσωτερικό της καμπίνας τους ή την εξωτερική εμφάνισή της. Τώρα, είναι οι ίδιοι που παρουσιάζουν «φτιαγμένα» φορτηγά προσφέροντας πλήθος έξτρα εξοπλισμών και βελτιώσεων προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτούς τους πελάτες που αποτελούν μια σημαντική κατηγορία.

Ο ένας μετά τον άλλο οι κατασκευαστές προχωρούν σε συνεργασίες με εξειδικευμένους στις βελτιώσεις οίκους ώστε να προσφέρουν βελτιωμένα κατά τον καλύτερο τρόπο φορτηγά.

Στην ΙΑΑ, η Mercedes-Benz παρουσίασε την "Trust Edition" ένα φτιαγμένο Actros 1860 το οποίο συνδύαζε τις παραδοσιακές βελτιώσεις με εξοπλισμούς σύγχρονης τεχνολογίας.

Την αισθητή διαφορά από ένα «κοινό» Actros έδιναν τα χρώματα των επενδύσεων, τα πλούσια σε νίκελ χρωμιομένα εξωτερικά στοιχεία, τα φωτιστικά, τα σπόιλερ, τα αλουμίνια στις ζάντες, τα πάτωμα στο σασσί, οι αεροεισαγωγές, το κάλυμμα στο πέταλο, οι αεροτενόροι κ.ά.

Στο εσωτερικό της καμπίνας το δέρμα είναι σε έντονο καφέ χρώμα και καλύπτει τα δύο καθίσματα, τους βραχίονες, το τιμόνι, το εσωτερικό της κάθε πόρτας και ένα μέρος του ταμπλό. Εκεί που χρειάζεται, γίνεται καπιτονέ για να δίνει μια πρόσθετη αίσθηση πολυτέλειας.

Αλλά και στο πάτωμα, οι μοκέτες έχουν στρίφωμα από το ίδιο δέρμα, ενώ εντυπωσιακό είναι το καπιτονέ κυρίως κομμάτι ανάμεσα στα δύο καθίσματα. Πρωτοτυπία ίσως αποτελεί το ντύσιμο της κάθετης χειρολαβής στην είσοδο του οδηγού.

Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο είναι το νέο Actros, αυτό που έχουμε ήδη παρουσιάσει στην κορυφαία έκδοση 1860 με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό.

Στο ίδιο τεύχος #247

PreviousNext