Τροχοί & TIR

Βελτιωμένο Ford Transit

Βελτιωμένη έκδοση Transit Με δύο ακόμη εκδόσεις διευρύνεται η γκάμα των μοντέλων του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού. Πιο συγκεκριμένα, στην γκάμα του Transit προστίθεται μια νέα έκδοση Van με δεύ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Βελτιωμένο Ford Transit
Βελτιωμένο Ford Transit

Βελτιωμένη έκδοση Transit

Με δύο ακόμη εκδόσεις διευρύνεται η γκάμα των μοντέλων του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού.

Πιο συγκεκριμένα, στην γκάμα του Transit προστίθεται μια νέα έκδοση Van με δεύτερη σειρά καθισμάτων η οποία βασίζεται στο αμάξωμα με το μεσαίο μεταξόνιο και το χαμηλό ύψος οροφής.

Η μετάδοση της κίνησης είναι στους εμπρός τροχούς ενώ κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα προσφέρονται οι επιλογές των 85, 115 και 140 ίππων από το μηχανικό σύνολο TDCI των 2,2 λίτρων. Με μεικτό βάρος 2,8 t. και ωφέλιμο φορτίο 903- 915 κιλών, η εν λόγω έκδοση προσφέρει αυξημένο χώρο φόρτωσης κατά 14% σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις του Transit με το κοντό μεταξόνιο.

Παράλληλα διαθέσιμη είναι και μια ακόμα έκδοση C+C του Transit με την ιδιαιτερότητα πως πέραν της ανοιχτής καρότσας προσφέρεται και διπλή καμπίνα στην οποία οι πίσω πλευρικές πόρτες δεν φέρουν παράθυρα ενώ έχει αφαιρεθεί και η αντίστοιχη σειρά καθισμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως -όσοι το επιθυμούν- μπορούν να αξιοποιήσουν τον συγκεκριμένο χώρο για την μεταφορά προϊόντων ή την τοποθέτηση ειδικών αποθηκευτικών λύσεων όπως (ράφια εργαλειοθηκών κ.ά.).

Τέλος, στον βασικό εξοπλισμό όλων των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων του Ford Transit προσφέρεται πλέον ειδική ένδειξη στον πίνακα οργάνων που ενημερώνει τον οδηγό για την ανάγκη εναλλαγής των σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων προκειμένου να διατηρείται η μέση κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα.

Στο ίδιο τεύχος #250

Διαβάστε επίσης

PreviousNext