Τροχοί & TIR

Δυο R στις Στοές του Παρνασσού

SCANIA R 620 και R 480 Δύο Scania της σειράς R ήταν οι οικοδεσπότες στην πρόσφατή μας επίσκεψη στον καταπράσινο Παρνασσό. Το T&T βρέθηκε εκεί για να γνωρίσει εν' ώρα εργασίας ένα Scania 620 και
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Δύο R στις Στοές του Παρνασσού
Δύο R στις Στοές του Παρνασσού

SCANIA R 620 και R 480

Δύο Scania της σειράς R ήταν οι οικοδεσπότες στην πρόσφατή μας επίσκεψη στον καταπράσινο Παρνασσό.

Το T&T βρέθηκε εκεί για να γνωρίσει εν' ώρα εργασίας ένα Scania 620 και ένα 480. Η Σουηδική εταιρεία στη χώρα μας έχει πουλήσει αρκετά 620 σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εθνική και διεθνή μεταφορά, ενώ παράλληλα πολλά φορτηγά με αυτή την ιπποδύναμη τα συναντάμε και ως χωματουργικά. Αυτό το διαπιστώνει κανείς και με μια επίσκεψη στον απαιτητικό χώρο των εργοταξίων στις στοές του Παρνασσού όπου ο δράκος έχει εγκατασταθεί για τα καλά.

Το ένα R της δοκιμής μας το 620 ανήκε στον Γιάννη Νταή τον οποίο συναντήσαμε στο Δίστομο για να ανηφορίσουμε μαζί του μέχρι τις Μηλιές Παρνασσού, να φορτώσουμε στις στοές βωξίτη και από εκεί να επιστρέψουμε στον Άγιο Νικόλαο για ξεφόρτωμα ενώ το άλλο στον Λεονάρδο Λιάσκο. Πρόκειται για μια συνολική διαδρομή 120 χιλιομέτρων και στην οποία καθημερινά τα φορτηγά κάνουν 3 δρομολόγια το περισσότερο.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο χρόνος είναι αρκετά σφιχτός απαιτεί αρκετές ώρες οδήγησης καθημερινά και φυσικά ένα αξιόπιστο φορτηγό το οποίο θα το βάζεις μπροστά στις 4 τα χαράματα και θα το σβήνεις μετά από ένα 12ωρο, χωρίς να έχεις το άγχος μήπως σου βγάλει κάποια ζημιά.

Διαβάστε ολόκληρο το φωτορεπορτάζ για τα δύο R αναλυτικά, στο Τροχοί & TIR που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext