Τροχοί & TIR

Παρουσίαση νέων ΜΑΝ από την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

Άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις Παρουσίαση νέων ΜΑΝ από την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» στην Ελευσίνα και στο Καλοχώρι Με προσέλευση εκατοντάδων αυτοκινητιστών, αλλά και στελεχών εμπορικών επιχειρήσεων πρ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Παρουσίαση νέων ΜΑΝ από την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»
Παρουσίαση νέων ΜΑΝ από την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ»

Άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

Παρουσίαση νέων ΜΑΝ από την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» στην Ελευσίνα και στο Καλοχώρι

Με προσέλευση εκατοντάδων αυτοκινητιστών, αλλά και στελεχών εμπορικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ οι εκδηλώσεις προώθησης των νέων μοντέλων TGL και TGM από 8 έως 19 τόνους, τόσο στην έδρα της εταιρείας στην Ελευσίνα, όσο και στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης στο Καλοχώρι. Την πλούσια γκάμα των νέων ελαφρών - μεσαίων φορτηγών πλαισίωναν τράκτορες TGX με τη ναυαρχίδα V8 680 HP ανάμεσά τους, καθώς και τα δυνατά χωματουργικά TGS.



Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από του υπεύθυνους της εταιρείας, αλλά και να πραγματοποιήσουν ένα μικρής διαδρομής test drive και ακόμα να ανταλλάξουν μεταξύ τους απόψεις και σχόλια με μια δροσερή μπύρα και με το (απαραίτητο) παραδοσιακό σουβλάκι. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία πολλών αυτοκινητιστών από το χώρο της νομαρχιακής μεταφοράς που ήθελαν να γνωρίσουν τη σειρά TGL. Όλοι πάντως οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ιδιαίτερα στο μεγάλο σύγχρονο συνεργείο λεωφορείων NEOPLAN και φορτηγών ΜΑΝ καθώς και στους εκθεσιακούς χώρους των λεωφορείων και των νταλικών (Meiller και Schmitz).



Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, η αντίστοιχη εκδήλωση σημείωσε επιτυχία με προσέλευση πολλών αυτοκινητιστών στις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ στο Καλοχώρι, όπου ο κ. Βαμβακάς ξενάγησε τους επισκέπτες όχι μόνο στους χώρους της έκθεσης, αλλά και στους χώρους του φορτηγού, στην καμπίνα, στο χώρο του κινητήρα, στο πλαίσιο κ.α.

PreviousNext