Τροχοί & TIR

Νέα σειρά Iveco Ecodaily

Ισχυροί κινητήρες EEV, μικτά βάρη έως 7 τόνους, κλούβες μέχρι 17,2 κυβ. μέτρα φόρτωσης και ένα πλήθος συνδυασμών μεταξονίων - υπερκατασκευών συνθέτουν τη νέα πλούσια σειρά ECODAILY, που περιλαμβάνει
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Νέα σειρά Iveco Ecodaily
Νέα σειρά Iveco Ecodaily

Ισχυροί κινητήρες EEV, μικτά βάρη έως 7 τόνους, κλούβες μέχρι 17,2 κυβ. μέτρα φόρτωσης και ένα πλήθος συνδυασμών μεταξονίων - υπερκατασκευών συνθέτουν τη νέα πλούσια σειρά ECODAILY, που περιλαμβάνει μάλιστα και ένα 3λιτρο μοτέρ 136 ΗΡ φυσικού αερίου.

Να θυμίσουμε ότι ο χαρακτηρισμός EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) αναφέρεται σε κινητήρες με εκπομπές ρύπων ακόμη χαμηλότερες του επιπέδου Euro 5 και βρίσκονται πολύ κοντά στο Euro 6 που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί.



Κορυφαίο μοτέρ της νέας σειράς είναι το 3λιτρο πετρελαίου, τεχνολογίας Common Rail που αποδίδει 176 ΗΡ παρέχοντας ροπή 400 Nm που είναι και η υψηλότερη μεταξύ όλων των ελαφρών επαγγελματικών. Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και στην έκδοση των 140 ΗΡ (350 Nm ροπής).

Στο Τροχοί & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη νέα σειρά ECODAILY της IVECO και τους κινητήρες φυσικού αερίου, τις ιπποδυνάμεις του, τη συμπεριφορά του στον δρόμο και φυσικά τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε από τη δοκιμή του τόσο σε αστικό όσο και σε επαρχιακό περιβάλλον δρόμων.

Στο ίδιο τεύχος #256

Μεταφορά αλόγων
Fiat Strada
Mack Superliner Towing Truck

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση γιγάντων στη Νυρεμβέργη

Ηλεκτρικά Scania

daf

Volvo FH Electric: Το πρώτο ηλεκτρικό «Φορτηγό της Χρονιάς»

PreviousNext