Τροχοί & TIR

Η ανανεωμένη σειρά R της Scania

Αυτοματοποιημένο κιβώτιο Opticruise βελτιωμένη καμπίνα, κινητήρες EEV & Euro 5 Η ανανεωμένη σειρά R της SCANIA έκανε στις 17 Σεπτέμβρη την επίσημη εμφάνισή της και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Η ανανεωμένη σειρά R της Scania
Η ανανεωμένη σειρά R της Scania

Αυτοματοποιημένο κιβώτιο Opticruise βελτιωμένη καμπίνα, κινητήρες EEV & Euro 5

Η ανανεωμένη σειρά R της SCANIA έκανε στις 17 Σεπτέμβρη την επίσημη εμφάνισή της και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να έρθουν τον άλλο μήνα στη χώρα μας.

Το πρώτο που παρατηρούμε, είναι η επιτυχής ενσωμάτωση ορισμένων συστημάτων που κάνουν ακόμη πιο εύκολη, πιο ασφαλή και αποδοτική τη δουλειά του οδηγού, ενώ κέρδος προκύπτει για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου από τη βελτιωμένη απόδοση της νέας γραμμής κίνησης με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλόστροφη λειτουργία του κινητήρα και τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Σημαντική είναι η συμβολή του νέου κιβωτίου στη βελτιωμένη αυτή απόδοση των νέων R, καθώς το γνωστό Opticruise διατίθεται τώρα και σε αυτοματοποιημένη έκδοση, χωρίς πεντάλ συμπλέκτη και είναι διαθέσιμο σε 8, 12 και 12+2 σχέσεις.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, περιοριζόμαστε σε μια προδημοσίευση με φωτό και περιληπτική περιγραφή των κυριότερων καινοτομιών.

Στο ίδιο τεύχος #258

PreviousNext