Τροχοί & TIR

Η απόφαση για την Απόσυρση των φορτηγών

Η Απόφαση για την Απόσυρση των φορτηγών αυτοκινήτων και πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές Για τα ΦΔΧ, οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν κατατίθενται, αφού θα πρέπει να τοποθετηθούν στο καινούργιο φορτη
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Απόφαση για την Απόσυρση των φορτηγών αυτοκινήτων και πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές

Για τα ΦΔΧ, οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν κατατίθενται, αφού θα πρέπει να τοποθετηθούν στο καινούργιο φορτηγό. Αν πάλι δεν αγοράσει ο αυτοκινητιστής καινούργιο φορτηγό ή αργήσει να το κάνει, οι πινακίδες ΔΧ παραμένουν στο φάκελο του αυτοκινήτου.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Οκτωβρίου που κυκλοφορεί δημοσιεύεται αναλυτικά η αναμενόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με τη διαδικασία απόσυρσης των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Ποια οχήματα εξαιρούνται και ποια δύνανται να αποσυρθούν, με ποιο τρόπο, πού και μέχρι πότε έχετε περιθώριο να αποσύρετε θα το μάθετε στο Τ&Τ που κυκλοφορεί.

Γνώμη μας πάντως είναι, μη βιαστείτε.

Ειδικά, εσείς οι αυτοκινητιστές ΦΔΧ, μη βιαστείτε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR -τις οποίες σας τις μεταφέρουμε αν και είναι ανεπίσημες ακόμη- το θέμα της απόσυρσης για τα ΦΔΧ, ίσως δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Το ΣΧΕΜ με προσπάθειες του Χαράλαμπου Δαδίτσιου προς σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα και υπουργούς ή υποψήφιους υπουργούς, το θέμα της απόσυρσης και αντικατάστασης ζητείται να διαφοροποιηθεί στο άμεσο μέλλον για τα ΦΔΧ. Το δικό μας δηλαδή αίτημα είναι να συνδεθεί η απόσυρση με δύο άλλα μέτρα.

Αναλυτικά στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #258

PreviousNext