Τροχοί & TIR

Scania R 730 με ψυκτικό θάλαμο Chereau

Διπλή καλή αγορά πραγματοποίησε ο μεταφορέας από τα Οινόφυτα, που απέκτησε πρόσφατα το ισχυρότερο φορτηγό Scania R 730, καθώς κι έναν καινούργιο θάλαμο Chereau υψηλών προδιαγραφών για μεταφορές κρεά
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Scania R 730 με ψυκτικό θάλαμο Chereau
Scania R 730 με ψυκτικό θάλαμο Chereau

Διπλή καλή αγορά πραγματοποίησε ο μεταφορέας από τα Οινόφυτα, που απέκτησε πρόσφατα το ισχυρότερο φορτηγό Scania R 730, καθώς κι έναν καινούργιο θάλαμο Chereau υψηλών προδιαγραφών για μεταφορές κρεάτων.



Στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί δίνουμε έμφαση στο θάλαμο, ο οποίος παρουσιάζει ενδιαφέρον και αυτό, γιατί το σασσί του κατασκευάστηκε ειδικά για ψυγείο κουτί.

Στο ίδιο τεύχος #276

Διαβάστε επίσης

To στολίδι του Αιγαίου.

.

Ο Rocky Balboa της μεταφορικής Αφοί Τότσκα Ο.Ε.

Το πρόσφατο απόκτημα της εταιρείας G&V Transporting, η οποία έχει στο στόλο της δώδεκα Mercedes-Benz Actros. To επικαθήμενο μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα από τα Ιωάννινα στην Αθήνα και εν συνεχεία φορτώνει για την Κέρκυρα.

.

.

PreviousNext