Τροχοί & TIR

Panergon & Daf κοντά στους Αυτοκινητιστές

Τα σύγχρονα φορτηγά DAF, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να οδηγήσουν δεκάδες αυτοκινητιστές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Panergon, εταιρείας του ομίλου Σφακιανάκη, που πραγματοποιήθ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα σύγχρονα φορτηγά DAF, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να οδηγήσουν δεκάδες αυτοκινητιστές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Panergon, εταιρείας του ομίλου Σφακιανάκη, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μαγούλας.
Ένα LF με κουτί, ένα CF τετραξονικό με καρότσα Miller και ένα XF 105 τράκτορας με επικαθήμενο βυτίο Kassbohrer, ήταν ο στόλος που ήρθε από την Ολλανδία στα πλαίσια μια πανευρωπαϊκής περιοδείας. Μαζί τους ένα ακόμη LF που αποτελούσε μια μίνι έκθεση ανταλλακτικών, AdBlue, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους πελάτες.
«Δίνουμε την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, είτε είναι επαγγελματίες μεταφορείς, είτε είναι εμπορικές επιχειρήσεις να έχουν μια προσωπική επαφή και οδηγική εμπειρία των φορτηγών μας, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεταφορικών εφαρμογών», δήλωσε στο Τ&Τ ο επικεφαλής του στόλου των Daf, Gregor van der Mark και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα ενημερώνουμε τους πελάτες για τις υπηρεσίες After Sale που παρέχει η Daf, ιδιαίτερα στον τομέα των ανταλλακτικών και του service. Σήμερα βρίσκομαι εδώ στην Panergon που διαθέτει ένα από τα καλύτερα συνεργεία Daf στην Ευρώπη».
Στο τεύχος Ιουλίου μιλήσαμε επίσης με το «μαστρο-Νίκο» τον γνωστό μηχανικό αυτοκινήτων Νίκο Λύρα που εργάζεται στον Σφακιανάκη από το 1973 και αποτελεί την ψυχή του συνεργείου καθώς και με τον κ. Αργυρόπουλο για τα ανταλλακτικά και τη διαθεσιμότητά τους.

PreviousNext