Τροχοί & TIR

Διανομή πετρελαίου σε λευκό τοπίο

Διανέμουμε πετρέλαιο υπό συνθήκες έντονης χιονόπτωσης έχοντας φορέσει αλυσίδες στο Atego 815. Οι έντονες χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα δημιουργούν πολλά προβλήματα στον κόσμο της μεταφοράς δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις των φορτηγών. Τον Φεβρουάριο σημειώθηκαν αρκετές αντιδράσεις από τους αυτοκινητιστές για τα απαγορευτικά που εξέδωσε η Τροχαία εξαιτίας των χιονοπτώσεων, σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 13/03/2012 - 19:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Διανέμουμε πετρέλαιο υπό συνθήκες έντονης χιονόπτωσης έχοντας φορέσει αλυσίδες στο Atego 815.

Οι έντονες χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα δημιουργούν πολλά προβλήματα στον κόσμο της μεταφοράς δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις των φορτηγών. Τον Φεβρουάριο σημειώθηκαν αρκετές αντιδράσεις από τους αυτοκινητιστές για τα απαγορευτικά που εξέδωσε η Τροχαία εξαιτίας των χιονοπτώσεων, σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ακινητοποιήθηκαν φορτηγά ενώ ο δρόμος ήταν στεγνός, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οδηγοί που παραμελούν να λάβουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (αλυσίδες πρώτα απ’ όλα) ενόψει μιας κακοκαιρίας.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου μεταφέρουμε υγρά καύσιμα στη χιονισμένη Λάρισα και τα γύρω χωριά και καταγράφουμε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη του ο οδηγός.

Στο ίδιο τεύχος #287

Διαβάστε επίσης

PreviousNext