Τροχοί & TIR

Volvo N88, 43 χρόνια ζωής και συνεχίζει!

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου γινόμαστε συνοδηγοί στο θρυλικό Volvo N88 που κυκλοφορεί πάνω από 40 χρόνια στους ελληνικούς δρόμους και μαθαίνουμε από τον σημερινό ιδιοκτήτη του, τον εγγονό του πρώτου
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 13/03/2012 - 20:33
Κοινοποίηση στα Social Media
Volvo N88, 43 χρόνια ζωής και συνεχίζει!
Volvo N88, 43 χρόνια ζωής και συνεχίζει!

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου γινόμαστε συνοδηγοί στο θρυλικό Volvo N88 που κυκλοφορεί πάνω από 40 χρόνια στους ελληνικούς δρόμους και μαθαίνουμε από τον σημερινό ιδιοκτήτη του, τον εγγονό του πρώτου αγοραστή, τη μεγάλη ιστορία του από τη δεκαετία του '60, για τη γνωριμία στο Truck Festival, και φυσικά δεν παραλείπουμε να ακούσουμε τον χαρακτηριστικό ήχο του κινητήρα του.

Διαβάστε επίσης

Το πρόσφατο απόκτημα της εταιρείας G&V Transporting, η οποία έχει στο στόλο της δώδεκα Mercedes-Benz Actros. To επικαθήμενο μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα από τα Ιωάννινα στην Αθήνα και εν συνεχεία φορτώνει για την Κέρκυρα.

To στολίδι του Αιγαίου.

Το Scania 143Μ 500 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του Σουηδού κατασκευαστή.

.

.

Volkswagen traveler

PreviousNext