Τροχοί & TIR

Ανταποδοτικό Πρόγραμμα Επιστροφής 5 ευρώ στους αναγνώστες μας

Όπως προαναγγείλαμε στο προηγούμενο τεύχος, από το μήνα αυτό, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, ξεκινάει ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα για την επιστροφή των 5 ευρώ της αξίας του. Αυτό γίνεται με την αγορά προϊόντων, τα οποία οι αυτοκινητιστές, έτσι κι αλλιώς, τα αγοράζουν κάθε μήνα (π.χ. πετρέλαιο) ή με προϊόντα που οι ίδιοι επιθυμούν να τα αποκτήσουν.
Τετάρτη 01/08/2012 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όπως προαναγγείλαμε στο προηγούμενο τεύχος, από το μήνα αυτό, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, ξεκινάει ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα για την επιστροφή των 5 ευρώ της αξίας του.

Αυτό γίνεται με την αγορά προϊόντων, τα οποία οι αυτοκινητιστές, έτσι κι αλλιώς, τα αγοράζουν κάθε μήνα (π.χ. πετρέλαιο) ή με προϊόντα που οι ίδιοι επιθυμούν να τα αποκτήσουν.

Έτσι λοιπόν, με την αγορά πετρελαίου 300 λίτρων από τα συνεργαζόμενα πρατήρια, μπορείτε άμεσα να προμηθευτείτε:

  1.  Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR χωρίς να το πληρώσετε (εντελώς δωρεάν).
  2.  Να πληρώσετε 5 ευρώ λιγότερα από τη συνολική τιμή της αξίας του πετρελαίου που θα γεμίσετε.
  3.  Να αγοράσετε, οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημα του πρατηρίου πληρώνοντας 5 ευρώ λιγότερα από την αξία του (έκπτωση 5 ευρώ). Και στις τρεις περιπτώσεις αφαιρέστε το κουπόνι και δώστε το στον υπάλληλο του πρατηρίου.
  4. Να έρθετε στο TRUCK FESTIVAL με τα κουπόνια Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και, με κάθε κουπόνι, να κερδίσετε έκπτωση 5 ευρώ αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα της αγαπημένης σας μάρκας, ανταλλακτικά, βελτιωτικά, υγρά προστασίας κ.ά.
  5. Επίσης –αν δεν είστε κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος– με ένα κουπόνι θα έχετε ελεύθερη είσοδο στο TRUCK FESTIVAL (οι έχοντες επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, εισέρχονται ελεύθερα), το δε εισιτήριο εισόδου θα είναι 5 ευρώ.

Διεύρυνση και επέκταση

Το ανταποδοτικό αυτό πρόγραμμα του ΤΡΟΧΟΙ & TIR μόλις ξεκίνησε, αλλά είναι διευρυνόμενο και επεκτάσιμο. Αυτό σημαίνει, ότι σύντομα θα προστεθούν και άλλες επιχειρήσεις (πρατήρια) επί κεντρικών αρτηριών και αυτοκινητόδρομων, οι οποίες και θα ανακοινώνονται από τις σελίδες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Σε κάθε περίπτωση κρατήστε το κουπόνι που θα υπάρχει σε κάθε τεύχος.

Σημείωση: Αν φουλάρετε περισσότερα από 300 λίτρα τότε με το ίδιο κουπόνι, κερδίζετε αντίστοιχα μεγαλύτερη έκπτωση. Έτσι, αν μέσα στο μήνα γεμίσετε 600 λίτρα κερδίζετε 10 ευρώ έκπτωση, αν γεμίσετε 900 λίτρα κερδίζετε 15 ευρώ έκπτωση κ.ο.κ. δηλαδή, παίρνετε πίσω την αξία του περιοδικού στο πολλαπλάσιο. Αν πάλι φουλάρετε λιγότερα από 300 λίτρα, απλά ζητήστε από τον υπάλληλο του πρατηρίου να συμπληρώσει τα λίτρα και την ημερομηνία στο κάτω μέρος του κουπονιού και χρησιμοποιείστε το μόλις συμπληρώσετε τα 300 λίτρα. Όπως και οι μικρότερες ποσότητες έτσι και οι μεγαλύτερες των 300 λίτρων, πρέπει να αναγράφονται στο κουπόνι μαζί με την υπογραφή του πρατηριούχου. Συνεργαζόμενα πρατήρια επιστροφής των 5 ευρώ Με πετρέλαια AEGEAN τα τρία πρώτα συνεργαζόμενα πρατήρια: 222ο χλμ. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την Στυλίδα και τα δίδυμα στο 12ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού.

TRUCK FESTIVAL

Ελάτε στο TRUCK FESTIVAL με τα κουπόνια και επωφεληθείτε των εκπτώσεων που θα παρέχουν οι συμμετέχουσες στην Έκθεση επιχειρήσεις.

Βρείτε το κουπόνι σας στο τεύχος Αυγούστου και επωφεληθείτε των προσφορών.

PreviousNext