Τροχοί & TIR

Νέο Sprinter με κινητήρα Euro 6 και 7άρι κιβώτιο

Με κινητήρες euro 6 είναι στη διάθεση των πελατών, ολόκληρη η γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών Sprinter της Mercedes-Benz που περιλαμβάνει τα γνωστά panel Van, αλλά και εκδόσεις με ανοιχτή καρότσα, διπλοκάμπινα, καθώς και mini bus. Πολλαπλές είναι οι επιλογές ως προς το μήκος, το ύψος και τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης, το μεταξόνιο ή το μικτό βάρος ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Την ίδια στιγμή, η Mercedes-Benz Ελλάς, είναι σε θέση να προσφέρει τα Sprinter και με έτοιμη την υπερκατασκευή, δηλαδή ένα επαγγελματικό έτοιμο για δουλειά. Στη δοκιμή που πραγματοποίησε το περιοδικό TΡOXOI & ΤΙR γίνεται εκτενής αναφορά στα σύγχρονα συστήματα που εξοπλίζουν τα νέα Sprinter, τα μηχανικά τους σύνολα και τις επιδόσεις τους.
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 01/06/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με κινητήρες euro 6 είναι στη διάθεση των πελατών, ολόκληρη η γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών Sprinter της Mercedes-Benz που περιλαμβάνει τα γνωστά panel Van, αλλά και εκδόσεις με ανοιχτή καρότσα, διπλοκάμπινα, καθώς και mini bus. Πολλαπλές είναι οι επιλογές ως προς το μήκος, το ύψος και τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης, το μεταξόνιο ή το μικτό βάρος ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Την ίδια στιγμή, η Mercedes-Benz Ελλάς, είναι σε θέση να προσφέρει τα Sprinter και με έτοιμη την υπερκατασκευή, δηλαδή ένα επαγγελματικό έτοιμο για δουλειά.

Στη δοκιμή που πραγματοποίησε ο συντάκτης του TΡOXOI & ΤΙR, Παύλος Μαυρομύτης, γίνεται εκτενής αναφορά στα σύγχρονα συστήματα που εξοπλίζουν τα νέα Sprinter, τα μηχανικά τους σύνολα και τις επιδόσεις τους.

PreviousNext