Τροχοί & TIR

DAF LF 45 γεμάτο παγάκια!

Η παραγωγή και εμπορία παγοκύβων – τα γνωστά μας παγάκια – είναι το αντικείμενο με το οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ICEFORCE των αδελφών Χατζή με έδρα τα Σπάτα Αττικής. Μικρή, αλλά ενδιαφέρουσα επιχείρηση, αφού την παραγωγή διαδέχεται καθημερινά η διανομή του προϊόντος σε δεκάδες πελάτες όπως, καφετέριες, μπαρ κ.α. στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Για τη μεταφορά – διανομή των παγοκύβων, η εταιρεία διαθέτει ένα μικρό στολίσκο επαγγελματικών αυτοκινήτων με ψυγεία βαθειάς κατάψυξης, επικεφαλής των οποίων τέθηκε το εικονιζόμενο DAF LF 45 που πριν λίγες εβδομάδες αγοράστηκε καινούργιο από την αντιπροσωπεία Panergon του Ομίλου Σφακιανάκη.
από Μανώλης Αγριμανάκης | Πέμπτη 01/08/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η παραγωγή και εμπορία παγοκύβων – τα γνωστά μας παγάκια – είναι το αντικείμενο με το οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ICEFORCE των αδελφών Χατζή με έδρα τα Σπάτα Αττικής. Μικρή, αλλά ενδιαφέρουσα επιχείρηση, αφού την παραγωγή διαδέχεται καθημερινά η διανομή του προϊόντος σε δεκάδες πελάτες όπως, καφετέριες, μπαρ κ.α. στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Για τη μεταφορά – διανομή των παγοκύβων, η εταιρεία διαθέτει ένα μικρό στολίσκο επαγγελματικών αυτοκινήτων με ψυγεία βαθειάς κατάψυξης, επικεφαλής των οποίων τέθηκε το εικονιζόμενο DAF LF 45 που πριν λίγες εβδομάδες αγοράστηκε καινούργιο από την αντιπροσωπεία Panergon του Ομίλου Σφακιανάκη.
Περισσότερες σχετικές πληροφορίες για την επιλογή του ιδιοκτήτη, την έρευνα αγοράς που προηγήθηκε, το LF αλλά και τον θάλαμο του Κοσκερίδη δημοσιεύονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext