Τροχοί & TIR

Φορτηγά ΜΑΝ από τη HELMA AE

Η εταιρεία HELMA AE (www.helma.gr) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο των δομικών μηχανημάτων πάνω από 30 χρόνια και αποτελεί σήμερα βασικό προμηθευτή του κατασκευαστικού τομέα της χώρας μας καλύπτοντας το μεγαλύτερο εύρος το αναγκών στα εκτελούμενα έργα με μια μεγάλη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων, όπως εκσκαφείς, φορτωτές, κινητούς σπαστήρες και κόσκινα, οδοστρωτήρες, μηχανήματα διάστρωσης κ.α. Πρόσφατα η HELMA AE εξουσιοδοτήθηκε από τη ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ να διανέμει στη χώρα τα φορτηγά αυτοκίνητα ΜΑΝ παρέχοντας στους πελάτες πλήρεις, ολοκληρωμένες, αλλά και αξιόπιστες λύσεις, αφού τα φορτηγά της γερμανικής μάρκας εδώ και δεκαετίες κατέχουν κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην στιβαρότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία τους. Η εταιρεία HELMA AE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων κατασκευαστών μηχανημάτων έργων, όπως Wirtgen Group που περιλαμβάνει τις μάρκες Wirtgen, Voegele, και Hamm), Hyundai, Benninghoven, Hartl, Jaso, ΗΒΜ-Νοbas, HIDROMEK, Ram Italia, EGT, Betek κ.α. Παράλληλα, διαθέτει ειδικό τμήμα ανταλλακτικών και οργανωμένο συνεργείο service για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Παρασκευή 06/09/2013 - 14:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία HELMA AE (www.helma.gr) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο των δομικών μηχανημάτων πάνω από 30 χρόνια και αποτελεί σήμερα βασικό προμηθευτή του κατασκευαστικού τομέα της χώρας μας καλύπτοντας το μεγαλύτερο εύρος το αναγκών στα εκτελούμενα έργα με μια μεγάλη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων, όπως εκσκαφείς, φορτωτές, κινητούς σπαστήρες και κόσκινα, οδοστρωτήρες, μηχανήματα διάστρωσης κ.α.
Πρόσφατα η HELMA AE εξουσιοδοτήθηκε από τη ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ να διανέμει στη χώρα τα φορτηγά αυτοκίνητα ΜΑΝ παρέχοντας στους πελάτες πλήρεις, ολοκληρωμένες, αλλά και αξιόπιστες λύσεις, αφού τα φορτηγά της γερμανικής μάρκας εδώ και δεκαετίες κατέχουν κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην στιβαρότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία τους.
Η εταιρεία HELMA AE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων κατασκευαστών μηχανημάτων έργων, όπως Wirtgen Group που περιλαμβάνει τις μάρκες Wirtgen, Voegele, και Hamm), Hyundai, Benninghoven, Hartl, Jaso, ΗΒΜ-Νοbas, HIDROMEK, Ram Italia, EGT, Betek κ.α. Παράλληλα, διαθέτει ειδικό τμήμα ανταλλακτικών και οργανωμένο συνεργείο service για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

PreviousNext