Τροχοί & TIR

Επανεκλογή Σκουλικίδη στο ΠΣΧΕΜ

Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την πρώτη του Σεπτέμβρη 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων Μεταφορών (ΠΣΧΕΜ) με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος επανεξελέγη ο Πέτρος Σκουλικίδης (φωτό), Α΄ αντιπρόεδρος ο Απόστολος Πίτσος, Β΄αντιπρόεδρος ο Γιώργος Χαλδέζος, Γενικός Γραμματέας ο Αργύρης Σκαρμέας και ταμίας ο Παναγιώτης Σκλήβας. Μέλη εξελέγησαν οι Μανώλης Αλεξανδράκος, Φάνης Αντωνόπουλος, Χρήστος Βαλσαμίδης, Φίλιππος Γκίκας, Αντώνης Δημητριάδης, Μάρκος Κοντολέων, Γιάννης Νικολακάκης, Βασίλης Σαχινίδης και Παναγιώτης Χρυσίνης. Το νέο ΔΣ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις και να επιλύσει βασικά προβλήματα του Κλάδου. Η παράνομη μεταφορά, ο αποτελεσματικός έλεγχος του καμποτάζ, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του φορτηγού δημοσίας και η διεύρυνση του μεταφορικού έργου, είναι από τα βασικότερα θέματα. Παράλληλα το νέο ΔΣ βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να εξασφαλίσει την έκδοση των δελτίων TIR και των μεμονωμένων εγγυήσεων που μέχρι τώρα εκδίδονται από την ΟΦΑΕ και μόνο.
Παρασκευή 06/09/2013 - 14:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την πρώτη του Σεπτέμβρη 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων Μεταφορών (ΠΣΧΕΜ) με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος επανεξελέγη ο Πέτρος Σκουλικίδης (φωτό), Α΄ αντιπρόεδρος ο Απόστολος Πίτσος, Β΄αντιπρόεδρος ο Γιώργος Χαλδέζος, Γενικός Γραμματέας ο Αργύρης Σκαρμέας και ταμίας ο Παναγιώτης Σκλήβας. Μέλη εξελέγησαν οι Μανώλης Αλεξανδράκος, Φάνης Αντωνόπουλος, Χρήστος Βαλσαμίδης, Φίλιππος Γκίκας, Αντώνης Δημητριάδης, Μάρκος Κοντολέων, Γιάννης Νικολακάκης, Βασίλης Σαχινίδης και Παναγιώτης Χρυσίνης.
Το νέο ΔΣ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις και να επιλύσει βασικά προβλήματα του Κλάδου. Η παράνομη μεταφορά, ο αποτελεσματικός έλεγχος του καμποτάζ, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του φορτηγού δημοσίας και η διεύρυνση του μεταφορικού έργου, είναι από τα βασικότερα θέματα. Παράλληλα το νέο ΔΣ βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να εξασφαλίσει την έκδοση των δελτίων TIR και των μεμονωμένων εγγυήσεων που μέχρι τώρα εκδίδονται από την ΟΦΑΕ και μόνο.

PreviousNext