Τροχοί & TIR

Επαγγελματίες Οδηγοί Φορτηγών:

Επαγγελματίες Οδηγοί Φορτηγών: Αμοιβές – Ασφάλιση – Συνθήκες Εργασίας – Έλεγχοι - Πρόστιμα Στο τεύχος του Ιανουαρίου: Μεγάλο αφιέρωμα για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών Το περιοδικό Τ.Τ. βιώνει τη δουλειά του επαγγελματία οδηγού, την αμοιβή και την ασφάλειά του, βγαίνει μαζί του στο δρομολόγιο, καταγράφει τις συνθήκες της δουλειάς του, συμμερίζεται το άγχος και την πίεση που δέχεται για την «έγκαιρη άφιξη», καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το φορτηγό, με τα φορτία, τους ελέγχους και τα πρόστιμα, τις σχέσεις του με τον εργοδότη - ιδιοκτήτη του οχήματος και όχι μόνο… Ταυτόχρονα, καλούμε τους φίλους αναγνώστες (οδηγούς και εργοδότες) να πάρουν μέρος στο αφιέρωμα. Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την εργασία του επαγγελματία οδηγού γράφοντας ακριβώς από κάτω. Στόχος του περιοδικού είναι να αναδείξει με τρόπο ρεαλιστικό τη δουλειά του οδηγού σήμερα, τις απόψεις των εργοδοτών, να σημειώσει διαφορές και επιχειρήματα των δύο πλευρών με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας, αλλά και της Πολιτείας - κυρίως.
Τετάρτη 27/11/2013 - 15:17
Κοινοποίηση στα Social Media

Επαγγελματίες Οδηγοί Φορτηγών:

Αμοιβές – Ασφάλιση – Συνθήκες Εργασίας – Έλεγχοι - Πρόστιμα

Στο τεύχος του Ιανουαρίου: Μεγάλο αφιέρωμα για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών: Το περιοδικό Τ.Τ. βιώνει τη δουλειά του επαγγελματία οδηγού, την αμοιβή και την ασφάλειά του, βγαίνει μαζί του στο δρομολόγιο, καταγράφει τις συνθήκες της δουλειάς του, συμμερίζεται το άγχος και την πίεση που δέχεται για την «έγκαιρη άφιξη», καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το φορτηγό, με τα φορτία, τους ελέγχους και τα πρόστιμα, τις σχέσεις του με τον εργοδότη - ιδιοκτήτη του οχήματος και όχι μόνο…

Ταυτόχρονα, καλούμε τους φίλους αναγνώστες (οδηγούς και εργοδότες) να πάρουν μέρος στο αφιέρωμα. Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την εργασία του επαγγελματία οδηγού γράφοντας ακριβώς από κάτω.

Στόχος του περιοδικού είναι να αναδείξει με τρόπο ρεαλιστικό τη δουλειά του οδηγού σήμερα, τις απόψεις των εργοδοτών, να σημειώσει διαφορές και επιχειρήματα των δύο πλευρών με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας, αλλά και της Πολιτείας - κυρίως.

PreviousNext