Τροχοί & TIR

Δοκιμή: Στουτγκάρδη-Αθήνα με το Νέο Actros Euro 6

Συμμετέχουμε στα Νέα Προγράμματα Εκπαίδευσης για Οδηγούς και δοκιμάζουμε το Προγνωστικό Σύστημα PPC σε απόσταση 1.400 Χιλιομέτρων. Από το μεγαλύτερο εργοστάσιο φορτηγών της Mercedes-Benz, στο Wörth της Γερμανίας, παραλάβαμε το νέο Actros 1845 LS, BlueTec 6 με τελικό προορισμό την Αθήνα. Η καμπίνα του συγκεκριμένου Actros ήταν η αεροδυναμικά βελτιστοποιημένη StreamSpace στην έκδοση πλάτους 2,5 μέτρων, με επίπεδο πάτωμα. Η επιλογή του συγκεκριμένου τράκτορα, μόνο τυχαία δεν είναι αφού αυτή η διαμόρφωση είναι από τις πλέον δημοφιλείς στην ευρωπαϊκή αγορά. Σκοπός του ταξιδιού, πέρα από τις μετρήσεις κατανάλωσης και την εκτίμηση της οδικής συμπεριφοράς και της αποδοτικότητας του οχήματος ήταν η παρακολούθηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης του κατασκευαστή με την ονομασία ProfiTraining. Η Mercedes διαθέτει παράδοση στη συγκεκριμένη πρακτική την οποία εισήγαγε στην αγορά πριν από 45 χρόνια. Στο τεύχος που κυκλοφορεί ταξιδεύουμε στη διαδρομή Μόναχο – Μπρένερο – Αγκόνα - Αθήνα με το Νέο Actros με PPC και καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας. Διαβάστε την εμπειρία μας από την οδήγηση του Νέου Actros Euro 6 στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Κυριακή 01/12/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Συμμετέχουμε στα Νέα Προγράμματα Εκπαίδευσης για Οδηγούς και

δοκιμάζουμε το Προγνωστικό Σύστημα PPC σε απόσταση 1.400 Χιλιομέτρων

Από το μεγαλύτερο εργοστάσιο φορτηγών της Mercedes-Benz, στο Wörth της Γερμανίας, παραλάβαμε το νέο Actros 1845 LS, BlueTec 6 με τελικό προορισμό την Αθήνα. Η καμπίνα του συγκεκριμένου Actros ήταν η αεροδυναμικά βελτιστοποιημένη StreamSpace στην έκδοση πλάτους 2,5 μέτρων, με επίπεδο πάτωμα. Η επιλογή του συγκεκριμένου τράκτορα, μόνο τυχαία δεν είναι αφού αυτή η διαμόρφωση είναι από τις πλέον δημοφιλείς στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σκοπός του ταξιδιού, πέρα από τις μετρήσεις κατανάλωσης και την εκτίμηση της οδικής συμπεριφοράς και της αποδοτικότητας του οχήματος ήταν η παρακολούθηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης του κατασκευαστή με την ονομασία ProfiTraining. Η Mercedes διαθέτει παράδοση στη συγκεκριμένη πρακτική την οποία εισήγαγε στην αγορά πριν από 45 χρόνια. Στο τεύχος που κυκλοφορεί ταξιδεύουμε στη διαδρομή Μόναχο – Μπρένερο – Αγκόνα - Αθήνα με το Νέο Actros με PPC και καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε την εμπειρία μας από την οδήγηση του Νέου Actros Euro 6 στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext