Τροχοί & TIR

Κονβόι ανθρωπιάς

Κονβόι έμπρακτης βοήθειας και σωτηρίας εκατοντάδων ανήμπορων ανθρώπων, κονβόι αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ήταν αυτό που έφτασε πρόσφατα στη σπαρασσόμενη Συρία μεταφέροντας χιλιάδες εμβόλια για μικρά παιδιά, φάρμακα, παιδικές τροφές, αναπηρικά αμαξίδια, δύο ασθενοφόρα, επτά κινητές ιατρικές μονάδες, 10.000 κουβέρτες, χειμερινά ρούχα για 40.000 άτομα και σκηνές για τη στέγαση 2.000 ξεσπιτωμένων ανθρώπων. Το κονβόι αποτελούσαν 11 φορτηγά Actros, συνεισφορά του ομίλου Daimler προς την ‘Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, που ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό να περιθάλψει ένα μέρος του πληθυσμού και κυρίως τα παιδιά. Πλούσιο και κατατοπιστικό φωτορεπορτάζ στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 01/12/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Κονβόι έμπρακτης βοήθειας και σωτηρίας εκατοντάδων ανήμπορων ανθρώπων, κονβόι αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ήταν αυτό που έφτασε πρόσφατα στη σπαρασσόμενη Συρία μεταφέροντας χιλιάδες εμβόλια για μικρά παιδιά, φάρμακα, παιδικές τροφές, αναπηρικά αμαξίδια, δύο ασθενοφόρα, επτά κινητές ιατρικές μονάδες, 10.000 κουβέρτες, χειμερινά ρούχα για 40.000 άτομα και σκηνές για τη στέγαση 2.000 ξεσπιτωμένων ανθρώπων.
Το κονβόι αποτελούσαν 11 φορτηγά Actros, συνεισφορά του ομίλου Daimler προς την ‘Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, που ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό να περιθάλψει ένα μέρος του πληθυσμού και κυρίως τα παιδιά. Πλούσιο και κατατοπιστικό φωτορεπορτάζ στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.

Φωτογραφίες: Richard Kienberger

Διαβάστε επίσης

PreviousNext