Τροχοί & TIR

Planet Diesel Παπανικολάου: Επένδυση σε νέα μηχανήματα

Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και νέα μηχανήματα αποτελούν προτεραιότητα για το συνεργείο του Άγγελου Παπανικολάου. Με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων και την απαραίτητα τεχνογνωσία, το Planet Dies
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 12/06/2014 - 15:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και νέα μηχανήματα αποτελούν προτεραιότητα για το συνεργείο του Άγγελου Παπανικολάου. Με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων και την απαραίτητα τεχνογνωσία, το Planet Diesel Bosch Diesel Center Παπανικολάου υπόσχεται λύσεις σε οποιουδήποτε τύπου κινητήρα. Συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη του στις εγκαταστάσεις του στη Μάνδρα Αττικής, την ώρα που αναβάθμιζε τον κινητήρα ενός καινούργιου DAF XF Euro 6.

κ. Παπανικολάου μιλήστε μας για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Έπειτα από μακροχρόνια εμπειρία, πιστοποιημένη εκπαίδευση και πλήθος σεμιναρίων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της  Bosch τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό θεωρώ ότι το συνεργείο μου είναι το καταλληλότερο να εμπιστευθεί κάποιος για κάθε είδους κινητήρα πετρελαίου. Η εταιρεία Bosch πάντοτε πρωτοπόρος στην εξέλιξη της τεχνολογίας πραγματοποίησε προσφάτως σεμινάρια για τους πετρελαιοκινητήρες τύπου Euro 5 και Euro 6 και για άλλη μια φορά έδωσα το «παρών». Μετά την επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό που πραγματοποιήσαμε, παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται οι πιο ακριβείς και εις βάθος έλεγχοι του συστήματος ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων, όπου συμπληρώνει τη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο εξοπλισμό της. Η εταιρεία Planet Diesel συνεργάζεται με μεγάλες αντιπροσωπείες  ΙΧ επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, βαριές κατηγορίες οχημάτων, γεωργικών μηχανημάτατων, σκαφών, ηλεκτρογεννητριών και οτιδήποτε εξειδικευμένο σε σύστημα ψεκασμού πετρελαίου.

Αναλυτικότερα στον εξουσιοδοτημένο χώρο Bosch Diesel Center Παπανικολάου ελέγχονται και επισκευάζονται αντλίες πετρελαίου Common Rail ( Bosch, Denso, Delphi, Siemens, VDO), αντλίες υψηλής πιέσεως όλων των τύπων ( Unit Injector, Unit Pump), αντλίες πετρελαίου μηχανικές και ηλεκτρονικές, Unit Injector, R420, R480, R440, σύστημα ψεκασμού XPI, Cummins, CAT, Perkins, ψεκασμός Stanadyne και Yanmar, όπως επίσης πραγματοποιούμε ανακατασκευή και κωδικοποίηση μπεκ Bosch, ανακατασκευή μπεκ Denso, Delphi, Siemens, VDO, ηλεκτρομαγνητικών ψεκαστήρων Common Rail & Piezo Common Rail, δυο τύποι ψεκασμού που αποτελούν βραβευμένες καινοτόμες εφευρέσεις τεχνολογιών ψεκασμού των εταιρείων Bosch, Siemens, Delphi & Denso, μπέκ Common Rail.

Μπορούμε επίσης να βελτιώσουμε κάθε είδους πετρελαιοκινητήρα μέσω εγκεφάλου έτσι ώστε να αυξηθεί η ιπποδύναμη και να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου.

Oπότε με απλά λόγια μπορούμε να πούμε ότι το συνεργείο μας αποτελεί τον παράδεισο του ψεκασμού του  πετρελαιοκινητήρα. Γι' αυτό και η Bosch μας εμπιστεύθηκε και μας εξουσιοδότησε ήδη από το ξεκίνημα το 2004. Με όλες τις πιστοποιήσεις της Bosch η εταιρεία Planet Diesel Bosch Diesel Center Παπανικολάου είναι ο χώρος που κάθε ιδιοκτήτης πετρελαιοκίνητου οχήματος θα εμπιστευόταν.

Με σεβασμό, αξιοπιστία, χαμηλές τιμές, διαφάνεια και έμπειρο προσωπικό το οποίο είναι εκπαιδευμένο και καθημερινά έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία APM Transport μάς εμπιστεύτηκε το τελευταίο της απόκτημα, το DAF 460-Euro 6 για να αυξήσουμε την ιπποδύναμη  και να μειώσουμε την κατανάλωσή του. 

Αυτό επιβεβαιώνει πως η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι σίγουρα εδώ και ότι η  τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και για άλλη μια φορά η Planet Diesel ακολουθεί.

 

 

Ο Άγγελος Παπανικολάου, ιδιοκτήτης του συνεργείου, επενδύει σε νέα μηχανήματα και νέες τεχνολογίες.

 

 

 Μηχανήματα στο χώρο του συνεργείου,

το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Παπακώστα, Μάνδρα Αττικής.

Στο ίδιο τεύχος #314

Διαβάστε επίσης

Το αστέρι του Δημήτρη Σκαμπετζάκη με έτος κατασκευής το 1977

Οδηγούμε το νέο ηλεκτρικό Mercedes-Benz eActros 600

Peterbilt

40 χρόνια SCANIA

PreviousNext