Τροχοί & TIR

Και νέα παράταση για τις άδειες των πρώην νομαρχιακών

Μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων (ΠΟΕΜΙΦΑ) χορηγήθηκε μια ακόμη παράταση προθεσμίας για απόκτηση άδειας οδικού μεταφορέα από πρώην νομαρχιακούς μ
Τρίτη 01/09/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων (ΠΟΕΜΙΦΑ) χορηγήθηκε μια ακόμη παράταση προθεσμίας για απόκτηση άδειας οδικού μεταφορέα από πρώην νομαρχιακούς μεταφορείς που λήγει στις 31-12-2015.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώην νομαρχιακοί ιδιοκτήτες ΦΔΧ πρέπει να αποκτήσουν άδεια άσκησης επαγγέλματος οδικού μεταφορέα και να αντικαταστήσουν το έντυπο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος τους, ώστε να αναγράφει «Εθνικές» ή «Εθνικές και Διεθνείς» μεταφορές.

Η υποχρέωση αφορά τους νομαρχιακούς μεταφορείς κάθε κατηγορίας, όπως κατόχους ΦΔΧ του ν. 1073/1980, του ν.δ. 531/1970 και κατόχους νομαρχιακών βυτιοφόρων μεταφοράς λυμάτων. Η νέα παράταση, είναι η τέταρτη που δίδεται καθώς παραμένουν αρκετοί αυτοκινητιστές που δεν προχώρησαν στην αντικατάσταση της άδειάς τους λόγω του κόστους του παράβολου της νέας άδειας.

PreviousNext