Η Scania στις πόλεις: Νέα σειρά για τον κλάδο των διανομών

Στην έδρα της εταιρείας στο Σοντερτάγιε της Σουηδίας, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά τα νέα μικρά Scania, καθώς και διάφορες εκδόσεις των P και G με νέους κινητήρες.

Αποστολή εξετελέσθη για τη Scania, με την παρουσίαση των φορτηγών αστικών διανομών να σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του κύκλου αντικατάστασης όλων των μοντέλων της γκάμας –οδηγούμε τα νέα μοντέλα σειράς «L», τα «P» με τον 7λιτρο κινητήρα και τα νέα Scania με κινητήρες φυσικού αερίου και LNG.

Με την οδηγική παρουσίαση των νέων μικρών φορτηγών σειράς L, η Scania ολοκλήρωσε το λανσάρισμα των νέων οχημάτων της, δημιουργώντας όχι μόνο τη μεγαλύτερη γκάμα που είχε ποτέ, αλλά και μία από τις πιο πλούσιες της παγκόσμιας αγοράς.

Πρόκειται ουσιαστικά για την τρίτη και τελευταία φάση του φιλόδοξου προγράμματος που ξεκίνησε με τα νέα Scania R και S το καλοκαίρι του 2016 και συνεχίστηκε πρόσφατα με τα χωματουργικά XT. Η Scania εισβάλλει τώρα στην αγορά των αστικών μεταφορών και διανομών, με μεσαία καθώς και μεσαία-βαριά φορτηγά με καμπίνα χαμηλής εισόδου, κατάλληλα για αστικές, περιαστικές και εθνικές μεταφορές.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή στο τεύχος του ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί.

Ετικέτες: 
ScaniaScania L

Στο ίδιο τεύχος: