Τροχοί & TIR

Το Mitsubishi Shogun Sport Commercial

Παγκόσμια πρώτη για το Mitsubishi Shogun Sport Commercial στην έκθεση CV Show του Μπέρμιγχαμ, ένα επαγγελματικό όχημα με εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, που στηρίζεται στο ομώνυμο νέο SUV της εταιρείας
Τετάρτη 02/05/2018 - 20:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Παγκόσμια πρώτη για το Mitsubishi Shogun Sport Commercial στην έκθεση CV Show του Μπέρμιγχαμ, ένα επαγγελματικό όχημα με εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, που στηρίζεται στο ομώνυμο νέο SUV της εταιρείας και το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά του Ην. Βασιλείου.

Ένα πλαστικό διαχωριστικό ύψους μόλις 15 εκατοστών πίσω από τα δύο εμπρός καθίσματα, οριοθετεί τον επίπεδο χώρο φόρτωσης των 1.500 λίτρων, που διαθέτει επένδυση μοκέτας. Τα πίσω παράθυρα είναι αδιαφανή, ενώ προαιρετικά μπορούν να αντικατασταθούν από ατσάλινα ελάσματα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο turbodiesel κινητήρας των 2,4 λίτρων που παράγει ισχύ 181 ίππων. Συνεργάζεται με το ολοκαίνουργιο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, αλλά και με το σύστημα τετρακίνησης «Super Select II» της Mitsubishi Motors, που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει την κίνηση στους δύο τροχούς.

Το vanette στηρίζεται στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού του SUV και προσφέρει πολυτέλεια, άνεση και τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές της Mitsubishi Motors. Διαθέτει δερμάτινα, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, όπως και διζωνικό κλιματισμό, αλλά και το ηχοσύστημα Mitsubishi Power Sound System με τα επιπλέον tweeter και τον ενισχυτή των 510W. Το σύστημα infotainment Smartphone Link Display Audio (SDA) είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto. Η ασφάλεια ενισχύεται από τα συστήματα Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Mitigation (FCM), Blind Spot Warning (BSW), την κάμερα 360˚ και τους πίσω αισθητήρες Ultrasonic Mis-Acceleration Mitigation System (UMS).

PreviousNext