Τροχοί & TIR

Περιορισμένης παραγωγής D-Max

Σε 10 μόλις αντίτυπα θα κατασκευαστεί το νέο D-Max Arctic Trucks Stealth, που παρουσίασε η Isuzu του Ην. Βασιλείου στην έκθεση 2018 CV Show. Το σπέσιαλ μοντέλο στηρίζεται στο Isuzu D-Max Arctic Truc
Τετάρτη 09/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε 10 μόλις αντίτυπα θα κατασκευαστεί το νέο D-Max Arctic Trucks Stealth, που παρουσίασε η Isuzu του Ην. Βασιλείου στην έκθεση 2018 CV Show. Το σπέσιαλ μοντέλο στηρίζεται στο Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Double Cab Automatic και ξεχωρίζει μέσω της μαύρης βαφής «Cosmic Black Mica».

Τη μορφή του αμαξώματος διανθίζει το πακέτο χρωμίου «De-chrome» που περιλαμβάνει μαύρης απόχρωσης ράγες οροφής, πλευρικά σκαλοπάτια, γρίλια μάσκας, καπάκια καθρεπτών, χειρολαβές, πίσω προφυλακτήρα και περίγραμμα των προβολέων ομίχλης. Μαύρο είναι και το εμπρόσθιο λογότυπο της Isuzu, ενώ πίσω αντί για τα παραδοσιακά αυτοκόλλητα της μάρκας, συναντάμε το επίσης μαύρο σηματάκι «D-Max Arctic Trucks». Ίδιας απόχρωσης είναι και το πίσω roll-bar, όπως και το κάλυμμα της καρότσας. Τις εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνουν τα φώτα και οι προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED, αλλά και τα δύο σετ από φώτα λέιζερ, τα οποία βρίσκονται στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και στο roll-bar.

Περνώντας στο εσωτερικό της έκδοσης «Stealth», συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις που φτιάχτηκαν ειδικά για το D-Max. Το σύστημα infotainment συνεργάζεται με οθόνη αφής 9 ιντσών (Multifunction Colour Touchscreen), εννέα ηχεία (ανάμεσά τους και ένα subwoofer) και θύρα HDMI. Η τιμή του νέου Isuzu D-Max Arctic Trucks Stealth στο Ην. Βασίλειο ορίστηκε στις 44.005 λίρες (50.333 ευρώ).

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext