Τροχοί & TIR

Οι νικητές των Supply Chain Awards 2018

Απονεμήθηκαν τα βραβεία των φετινών Supply Chain Awards για τα έργα και τις πρωτοβουλίες εταιρειών που πρώτευσαν στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics. Στην τελετή απονομής παρευρέθ
Πέμπτη 07/06/2018 - 17:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Απονεμήθηκαν τα βραβεία των φετινών Supply Chain Awards για τα έργα και τις πρωτοβουλίες εταιρειών που πρώτευσαν στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας ενώ τα έργα αναδείχθηκαν μέσω online διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από ακαδημαϊκούς και στελέχη του κλάδου.

Βραβεία  κέρδισαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ), το ECR Hellas και η Ελληνική Εταιρεία Logistics για τη συνολική συνεισφορά τους στην εξέλιξη του κλάδου.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν οι εταιρείες Kioussis, Diakinisis, Shenker, Ekol, EEL, Argosy Trading, PCDC, Metron Logistics, η ασφαλιστική Truck Insurance Samoladas, ΑΒ Βασιλόπουλος, Mantis, Online Data κ.α.

Tα βραβεία διοργανώθηκαν από το Supply Chain Institute και την εταιρεία Boussias Communications, με την Υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Στη φωτό, αναμνηστική φωτογραφία των στελεχών των εταιρειών που βραβεύτηκαν.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext