Τροχοί & TIR

Στις αγορές το νέο UD Quon

Η ιαπωνική εταιρεία UD Trucks -μέλος του Volvo Group- ξεκίνησε το εμπορικό λανσάρισμα της ναυαρχίδας της, του νέου Quon, στις αγορές της Σιγκαπούρης και της Νέας Ζηλανδίας. Πρόκειται για ένα σύγχρον
Παρασκευή 29/06/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ιαπωνική εταιρεία UD Trucks -μέλος του Volvo Group- ξεκίνησε το εμπορικό λανσάρισμα της ναυαρχίδας της, του νέου Quon, στις αγορές της Σιγκαπούρης και της Νέας Ζηλανδίας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων, το οποίο οι άνθρωποι της μάρκας θεωρούν πως θα ταιριάξει στις ανάγκες των πιο πάνω αγορών, με τη Σιγκαπούρη να αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι container του κόσμου και τη Νέα Ζηλανδία να βελτιώνει συνεχώς τις εξαγωγές της σε προϊόντα γεωργίας, δασοκομίας και αλιείας.

Υπενθυμίζουμε πως το ολοκαίνουργιο φορτηγό της UD Trucks προσφέρεται σε εκδόσεις μικτού βάρους από τους 20 έως τους 46 τόνους, σε εκδόσεις 4x2, 6x2, 6x4 και 8x4. Εξοπλίζεται με τον κινητήρα GH11, ο οποίος παράγει ισχύ 360 έως 460 ίππων και ροπή 1.750 έως 2.200 Nm. Ο κινητήρας συνεργάζεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ESCORT-VI των 7 και 12 σχέσεων.

PreviousNext