Τροχοί & TIR

Ford Lease

Όλα τα επαγγελματικά οχήματα της Ford μπορούν να αποκτηθούν πλέον με τη νέα υπηρεσία λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, Ford Lease, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η νέα υπηρεσία είναι
Κυριακή 22/07/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τα επαγγελματικά οχήματα της Ford μπορούν να αποκτηθούν πλέον με τη νέα υπηρεσία λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, Ford Lease, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η νέα υπηρεσία είναι προϊόν σύμπραξης της Ford Credit, θυγατρικής εταιρείας της Ford Motor Company, με την εταιρεία ALD Automotive του ομίλου Société Générale.

Η Ford υπόσχεται απλές διαδικασίες, σε ένα βήμα, από το ίδιο σημείο εξυπηρέτησης και στον ίδιο χρόνο επίσκεψης στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της. Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, στα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ford Lease περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως η κάλυψη των εξόδων ταξινόμησης του οχήματος, αλλά και η πληρωμή – διαχείριση των τελών κυκλοφορίας. Επιπλέον, προσφέρεται πλήρης ασφάλιση του οχήματος, όπως και η διαχείριση της τακτικής και έκτακτης συντήρησης του οχήματος, καθώς και η επισκευή/αντικατάσταση των μηχανικών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων με γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας -σύμφωνα με τη Ford- ανήκει και η αντικατάσταση ελαστικών λόγω φθοράς, αλλά και του ίδιου του οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Προσφέρεται ακόμα ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου (ΚΤΕΟ) και η κάρτα καυσαερίων, όπως και η πλήρης κάλυψη οδικής βοήθειας στην Ελλάδα, την Ε.Ε. και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Τέλος, λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των πελατών Ford Lease.

Στο ίδιο τεύχος #364

PreviousNext