Τροχοί & TIR

Η Eberspaecher επενδύει στην τηλεματική

Η Eberspaecher, θέλοντας να επεκταθεί στις υπηρεσίες κινητικότητας που βασίζονται στην αποθήκευση δεδομένων σε απομακρυσμένες διαδικτυακές τοποθεσίες (cloud), απέκτησε μερίδιο άνω του 20% στην εταιρ
Τρίτη 24/07/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Eberspaecher, θέλοντας να επεκταθεί στις υπηρεσίες κινητικότητας που βασίζονται στην αποθήκευση δεδομένων σε απομακρυσμένες διαδικτυακές τοποθεσίες (cloud), απέκτησε μερίδιο άνω του 20% στην εταιρεία PACE Telematics GmbH, μια start-up που ιδρύθηκε στην Καρλσρούη το 2015 και ένα χρόνο αργότερα δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα συνδεσιμότητας οχημάτων.

«Στο μέλλον, οι λύσεις κινητικότητας που βασίζονται σε cloud της PACE θα επιτρέψουν τη δικτύωση μεταξύ των ίδιων των προϊόντων της Eberspaecher, καθώς και με άλλες λειτουργίες εντός του οχήματος.», ανέφερε σχετικά ο Heinrich Baumann, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη που βιώνουν οι πελάτες μας. Θα έχουν αποτελεσματικά κλιματιζόμενα οχήματα και θα είναι σωστά ενημερωμένοι, έχοντας τη δυνατότητα να ελέγχουν απλά και άνετα πολλές λειτουργίες μέσω μιας εφαρμογής.».

PreviousNext