Τροχοί & TIR

Νέο σύστημα ψύξης – θέρμανσης στο Cascadia

Το νέο Freightliner Cascadia απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό σύστημα ψύξης – θέρμανσης (HVAC) που λειτουργεί με μπαταρίες και προσφέρει στο σταθμευμένο φορτηγό, ψύξη της καμπίνας για μέχρι κ
Παρασκευή 31/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο Freightliner Cascadia απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό σύστημα ψύξης – θέρμανσης (HVAC) που λειτουργεί με μπαταρίες και προσφέρει στο σταθμευμένο φορτηγό, ψύξη της καμπίνας για μέχρι και 10 ώρες ή θέρμανση για έως και 34 ώρες.

Ένας αεραγωγός στο δάπεδο της καμπίνας, βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα. Τοποθετείται κάτω από τη ντουλάπα, απελευθερώνοντας επιπλέον χώρο για τις αποσκευές.Το νέο σύστημα της Freightliner επιτρέπει τον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων, καθώς δεν απαιτείται ο κινητήρας του φορτηγού να λειτουργεί στο ρελαντί. Διαθέτει διπλούς εξατμιστές και ο συμπιεστής του λειτουργεί μόνο όταν το Cascadia είναι σταθμευμένο, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω την αξιοπιστία. Το σύστημα είναι πλήρως ενσωματωμένο στη διαχείριση ισχύος του οχήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η απροβλημάτιστη εκκίνηση του κινητήρα.

PreviousNext