Τροχοί & TIR

Το Σημείωμα του Εκδότη

Μια έκθεση για σας Περάσαμε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για μια ακόμα καλύτερη έκθεση, την TRANSPORT SHOW 2018, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη, με περισσότερα εκθέματα, με όλα τα καινούργι
από Μανώλης Αγριμανάκης | Δευτέρα 01/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια έκθεση για σας

Περάσαμε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για μια ακόμα καλύτερη έκθεση, την TRANSPORT SHOW 2018, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη, με περισσότερα εκθέματα, με όλα τα καινούργια μοντέλα επαγγελματικών αυτοκινήτων, με ένα εντυπωσιακό πλήθος προϊόντων τεχνολογίας, εκατοντάδες ανταλλακτικά και αξεσουάρ, αλλά και με μια νέα «πτέρυγα», αυτή των μεταχειρισμένων φορτηγών σε ένα διευρυμένο εξωτερικό εκθεσιακό χώρο.

Χάρη στις προσπάθειες των περισσότερων εισαγωγέων αντιπροσώπων, η φετινή έκθεση θα φιλοξενήσει τα πλέον σύγχρονα οχήματα – φορτηγά, λεωφορεία, τουριστικά και ξενοδοχειακά minibus, βαν και pick up, αλλά και ρυμουλκούμενα, αυτοκινητάμαξες κ.α.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συνεδριάσεις για θέματα μεταφορών και Logistics με εξέχοντες ομιλητές, στελέχη οργανισμών, εταιρειών του χώρου κ.α. Το σχετικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα των συνεδρίων του MEC, δημοσιεύεται στη σελίδα 18.

Όμως, αγαπητοί αναγνώστες, η TRANSPORT SHOW δεν είναι μόνο μια έκθεση, μια γνωριμία με τα νέα επαγγελματικά αυτοκίνητα, μια ενημέρωση. Είναι η μεγάλη γιορτή για τους ανθρώπους της Μεταφοράς, για όσους βρίσκονται καθημερινά στο τιμόνι, για όσους αγαπούν αυτό που κάνουν. Είναι το αντάμωμα των επαγγελματιών μέσα σε ένα ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον, που το κοσμούν πραγματικά στολίδια, όπως είναι τα καινούργια φορτηγά και τα λεωφορεία μικρά ή μεγάλα.

Οι εκθέτες θα χαρούν με τη σειρά τους να σας δουν στο περίπτερό τους, να σας προσφέρουν ένα ποτό και να μοιραστείτε μαζί τους σκέψεις, γνώσεις και εμπειρίες.

Αλλά και για μας, τους διοργανωτές της έκθεσης, η παρουσία σας είναι χαρά, αλλά και η επιβράβευση των προσπαθειών μας για να έχουμε όλοι μια έκθεση αντάξια των ευρωπαϊκών και του Κλάδου που εκπροσωπεί. Η έκθεση TRANSPORT SHOW είναι για όλους εσάς και για το λόγο αυτό η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αρκεί να έχετε μαζί σας την πρόσκλησή μας.

Σας περιμένουμε και μέχρι τότε, καλό δρόμο και καλό μήνα

PreviousNext