Τροχοί & TIR

Νέα συνεργασία για τον ΟΛΠ

Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) υπεγράφη μεταξύ της ΟΛΠ Α.Ε. και του λιμανιού της Κουανγκτσόου (Guangzhou Port) της νότιας Κίνας, το οποίο αποτελεί ένα από τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια του κόσμου. Τ
Τετάρτη 24/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) υπεγράφη μεταξύ της ΟΛΠ Α.Ε. και του λιμανιού της Κουανγκτσόου (Guangzhou Port) της νότιας Κίνας, το οποίο αποτελεί ένα από τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια του κόσμου.

Το ΜΟU υπεγράφη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε., Capt. Fu Chengqiu και το Γενικό Διευθυντή του Guangzhou Port, Chen Hongxian. Οι τομείς συνεργασίας που αναφέρονται στο μνημόνιο είναι η εκπαίδευση προσωπικού, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πληροφοριών, αλλά και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο βασικός στόχος που επιδιώκεται μέσα από τη στρατηγική συνεργασία των δύο λιμένων στους παραπάνω τομείς, είναι η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση των λιμένων, που θα διευκολύνουν την ανάπτυξη του εμπορίου και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η ΟΛΠ Α.Ε. έχει υπογράψει στο παρελθόν ανάλογα μνημόνια συνεργασίας με τα κινέζικα λιμάνια της Σαγκάης και του Τσινγκτάο.

PreviousNext