Τροχοί & TIR

Alfakom

Η εταιρεία ALFAKOM ασχολείται με τα συστήματα GPS από το 2006, αποτελώντας μία από τις πρώτες εταιρείες του εν λόγω κλάδου στην Ελλάδα. Σήμερα, έχει ως στόχο να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρ
Δευτέρα 26/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία ALFAKOM ασχολείται με τα συστήματα GPS από το 2006, αποτελώντας μία από τις πρώτες εταιρείες του εν λόγω κλάδου στην Ελλάδα.

Σήμερα, έχει ως στόχο να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρο της τηλεματικής, των τηλεπικοινωνιών του «Interent Of Things» και των συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων και παρέχει συσκευές παρακολούθησης GPS tracker για οχήματα. Η αντικλεπτική συσκευή GPS βοηθάει στον εντοπισμό και τη διαχείριση του εταιρικού στόλου, προσφέροντας απεικόνιση θέσης στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Ο διαχειριστής στόλου ενημερώνεται σε περίπτωση ανατροπής ενός οχήματος και παράλληλα λαμβάνει πλήθος ενημερώσεων για την ταχύτητα, τις διαδρομές, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και τα service.

Προσφέρεται, ακόμα, αναλυτική καταγραφή του ιστορικού διαδρομών, αλλά και ενημέρωση για τις στάσεις των οχημάτων, με παράλληλη απεικόνιση του σημείου στο χάρτη. Υπάρχει λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης, δίνεται η δυνατότητα για SMS alert και SOS, όπως και ενημέρωση σε περίπτωση σύγκρουσης. Η εταιρεία υπόσχεται εύκολη χρήση του συστήματος μέσω PC, κινητού και tablet.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext