Τροχοί & TIR

Volvo Καμπανίας Trans

Στήθηκε στο κεντρικότερο σημείο, φωτογραφήθηκε από το σύνολο των επισκεπτών και εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια από όλους. Ο λόγος για τον μουράτο της μεταφορικής Καμπανίας Trans, το επιβλητικό Volvo V
Πέμπτη 01/11/2018 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στήθηκε στο κεντρικότερο σημείο, φωτογραφήθηκε από το σύνολο των επισκεπτών και εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια από όλους. Ο λόγος για τον μουράτο της μεταφορικής Καμπανίας Trans, το επιβλητικό Volvo VNL 680.

Ο Σουηδός ξεκίνησε την πορεία του στην Αμερική και λίγα χρόνια αργότερα πουλήθηκε στη Γερμανία απ’ όπου τον αγόρασαν οι σημερινοί ιδιοκτήτες του πριν τρία χρόνια. Έκτοτε ξεκίνησε η πλήρης ανακατασκευή του, όπου με πολλή δουλειά, μεράκι, κόπο και φυσικά αρκετό χρήμα παρουσιάστηκε το σημερινό φανταστικό αποτέλεσμα. Σημείο υπεροχής και αρκετής συζήτησης στα πηγαδάκια των επισκεπτών ήταν το εσωτερικό του Volvo το οποίο φιλοτέχνησε με επιτυχία ο ταπετσιέρης Βασίλης Αριτζόγλου. Δερμάτινες επενδύσεις, μίνι-καναπέδες, τραπεζάκι με ουίσκι και ποτήρια, κρυφοί εσωτερικοί φωτισμοί, λεβιές σε στυλ καραμπίνας αναβαθμίζουν σημαντικά την εμφάνισή του, δημιουργώντας παράλληλα έναν αξιοζήλευτο χώρο εργασίας.

Σε ένα σύντομο ιστορικό της εταιρείας η παρουσία της οικογένειας Χατζηνικολάου στο χώρο των οδικών μεταφορών ξεκινάει το 1961 από τον κ. Αναστάσιο Χατζηνικολάου. Στα επόμενα χρόνια όπου συνεχίζεται η ανάπτυξη και ανανέωση του στόλου, ιδρύεται το 1995 η μεταφορική Καμπανίας με ιδρυτές - ιδιοκτήτες τον κ. Στέφανο Χατζηνικολάου και τον κ. Μεγακλή Χατζηνικολάου, που εξυπηρετεί τις εθνικές και διεθνείς μεταφορές με συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες της διαθέτοντας έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονους και ασφαλείς χώρους με όλες τις απαραίτητες υποδομές.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Χαλάστρας – Σίνδου όπου και εδρεύει. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δημιουργίας η εταιρεία κατάφερε να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα στο χώρο των μεταφορών. Σήμερα ο ιδιόκτητος στόλος της Μεταφορικής Καμπανίας αριθμεί 62 ιδιόκτητα φορτηγά παντός τύπου για κάθε είδους μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας.

PreviousNext