Τροχοί & TIR

Νέα ηλεκτρικά VDL

Με δύο νέες εκδόσεις χαμηλής εισόδου (Low Entry) εμπλουτίζει τη γκάμα του ηλεκτρικού Citea Electric η VDL Bus & Coach. Πρόκειται για το μοντέλο Citea SLE Electric των 12 και 12,9 μέτρων, το οποί
Τρίτη 25/12/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με δύο νέες εκδόσεις χαμηλής εισόδου (Low Entry) εμπλουτίζει τη γκάμα του ηλεκτρικού Citea Electric η VDL Bus & Coach. Πρόκειται για το μοντέλο Citea SLE Electric των 12 και 12,9 μέτρων, το οποίο εξοπλίζεται με τις νέες μπαταρίες της μάρκας που φορτίζουν με μια σειρά προηγμένων συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το Citea SLE Electric που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στην επόμενη χρονιά, διαθέτει τις νέες αερόψυκτες μπαταρίες των 216 kWh, ενώ εναλλακτικά μπορεί να εξοπλιστεί με τις μεγαλύτερες (επίσης αερόψυκτες) μπαταρίες των 288 kWh. Το ηλεκτρικό λεωφορείο έχει αυτονομία από 100 έως 200 χλμ. και φορτίζει τις μπαταρίες του είτε μέσω του στάνταρ βύσματος CCS, είτε του προαιρετικού παντογράφου (οροφής ή ανεστραμμένου) των 450 kW, μέσα σε 45 λεπτά. Χάρη στα παραπάνω, το Citea SLE Electric είναι σε θέση να πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια μήκους μέχρι 500 χλμ.

PreviousNext