Η ιταλική μεταφορική εταιρεία Ambrogio, συνεργάζεται με την Kässbohrer από το 1991 και πρόσφατα ενέταξε στο στόλο της 50 μονάδες του Light Container Chassis K.SHG L, αλλά και 100 μονάδες του Swap Body K.SWAU C, αφού πρώτα η εταιρεία δοκίμασε το μοντέλο για έξι μήνες.

«Στο παρελθόν χρησιμοποιούσαμε κοντέινερ συνδυασμένων μεταφορών (Swap Bodies) εξωτερικού μήκους 12.500 χλστ. και αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε 100 Kässbohrer Swap Body που έχουν μήκος 13.600 χλστ.», δήλωσε σχετικά ο ιδρυτής της εταιρείας, Domenico Ambrogio.

Σε ό,τι αφορά στο Kässbohrer Light Container Chassis K.SHG L, αυτό διαθέτει λαιμό και έχει μικρότερο απόβαρο κατά 600 κιλά από τα συνηθισμένα τρέιλερ μεταφοράς κοντέινερ. Συγκεκριμένα, έχει κατασκευαστεί για να μεταφέρει εμπορευματοκιβώτια των 40 και 45 ποδών. Διαθέτει δύο θέσεις πείρου, ώστε να ταιριάζει και με τράκτορες 6x2 και επιπλέον, επιτρέπει την ασφάλιση των κοντέινερ με μόλις τέσσερις κλειδαριές.

Αναφορικά με το Kässbohrer Swap Body K.SWAU C, αυτό μπορεί να δεχθεί μέχρι και 34 ευρωπαλέτες. Έχει απόβαρο 4.850 κιλών και διαθέτει κωδικό μεταφοράς έως και C64. Όταν είναι εξοπλισμένο με το σύστημα K-Fix Load Security System, το K.SWAU C προσφέρει 128 σημεία πρόσδεσης με ιμάντες, καθένα από τα οποία μπορεί να δεχθεί φορτίο 2,5 τόνων. Φέρει, τέλος, το πιστοποιητικό ασφαλείας φορτίου EN 12642 Code XL - VDI 2700.