Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Τρικάλων πανελλαδική γενική συνέλευση του κλάδου των χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών με πέντε κρίσιμα θέματα στην ημερήσια διάταξη που απαιτούν άμεση λύση.

Το «παρών» έδωσαν πρόεδροι και απλοί αυτοκινητιστές απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στο σύνολό τους διατύπωσαν την ίδια άποψη, ότι ο χώρος της μεταφοράς βάλλεται από παντού και πρέπει σύντομα να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, επιχειρηματολογώντας παράλληλα υπέρ της απεργίας.

Οι ίδιοι όμως δεν κατέληξαν σε καμιά απόφαση, ενώ ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ έκανε λόγο για «αποκαρδιωτική εικόνα». Πραγματικά, η απουσία του κόσμου αλλά και προέδρων από τα κατά τόπους σωματεία προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας, δυστυχώς, ότι δεν υπάρχει η δυναμική που χρειάζεται για να γίνουν δυνατοί αγώνες και να διεκδικηθούν τα δίκαια αιτήματά τους. «Αντί για χίλιοι είμαστε μόνο εκατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Π.Σ.Χ.Ε.Μ Πέτρος Σκουλικίδης.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Μαρτίου (371) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.