Τροχοί & TIR

Ηλεκτρική ράμπα επιβατών DHOLLANDIA

«DH-CH104» ονομάζεται η νέα λεπτή σε μέγεθος ηλεκτρική ράμπα επιβατών της DHOLLANDIA, η οποία τοποθετείται κάτω από την πλευρική πόρτα των van και των mini-bus (κατηγορίας Μ1), ακόμα και στα μοντέλα
Σάββατο 22/12/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«DH-CH104» ονομάζεται η νέα λεπτή σε μέγεθος ηλεκτρική ράμπα επιβατών της DHOLLANDIA, η οποία τοποθετείται κάτω από την πλευρική πόρτα των van και των mini-bus (κατηγορίας Μ1), ακόμα και στα μοντέλα που έχουν μειωμένο ύψος δαπέδου, όπως τουλάχιστον αναφέρει η DHOLLANDIA.

Όλες οι λειτουργίες είναι αυτόματες και ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο 4 κουμπιών. Χάρη στη γεωμετρία του βραχίονα ανύψωσης, το DH-CH104 προσφέρει -σύμφωνα με την εταιρεία- μέγιστη ευστάθεια και άνεση στο χρήστη του αναπηρικού αμαξιδίου.

Αναλυτικότερα, ο η συγκεκριμένη ράμπα ζυγίζει 170 κιλά και μπορεί να σηκώσει βάρος 300 κιλών. Το πάχος της αλουμινένιας πλατφόρμας με τις αντιολισθητικές ρίγες είναι στα 70 χλστ. και διαθέτει ωφέλιμη επιφάνεια 1.200 x 800 χλστ., με το μέγιστο ύψος ανύψωσης να ορίζεται στα 620 χλστ.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου που διαθέτει, με εργαλεία διάγνωσης και κουμπιά ακύρωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εξάλλου, η συμπαγής μονάδα υδραυλικής αντλίας έχει κουμπωτές συνδέσεις για την επιτάχυνση της εγκατάστασης.

PreviousNext