Τροχοί & TIR

Τράκτορας Scania V8 S 730 5 αξόνων

Ένα από τα πρώτα οχήματα του τράκτορα Scania V8 S 730 των πέντε αξόνων, απέκτησε η μεταφορική εταιρεία Te Kloeze-Bruyl από την Ολλανδία, η οποία ειδικεύεται στις ειδικές μεταφορές. Το νέο απόκτημα τ
Δευτέρα 11/03/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα από τα πρώτα οχήματα του τράκτορα Scania V8 S 730 των πέντε αξόνων, απέκτησε η μεταφορική εταιρεία Te Kloeze-Bruyl από την Ολλανδία, η οποία ειδικεύεται στις ειδικές μεταφορές.

Το νέο απόκτημα της εταιρείας ανταποκρίνεται σε ιδιαίτερα βαριές μεταφορές με μικτό βάρος συρμού 180 τόνων σε 6% κλίση και 140 τόνων σε 12% κλίση. Το Scania S 730 είναι διαμορφωμένο ως 10x4/6 φορτηγό, κάτι που σημαίνει πως διαθέτει δύο εμπρόσθιους κατευθυντήριους άξονες, δύο κινητήριους άξονες και έναν άξονα «τεμπέλη» με τιμόνι.

Ο τράκτορας είναι προσαρμοσμένος από την ίδια τη Scania για τις βαριές μεταφορές και πίσω από την καμπίνα του έχουν τοποθετηθεί οι δεξαμενές καυσίμων, η δεξαμενή AdBlue και το υδραυλικό σύστημα του επικαθήμενου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Te Kloeze-Bruyl επέλεξαν σχεδόν όλα τα στοιχεία εξοπλισμού της καμπίνας του τράκτορα, κάτι που σημαίνει πως οι οδηγοί του οχήματος έχουν στη διάθεσή τους δερμάτινες επενδύσεις, premium κάθισμα οδηγού και περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού, σύστημα infotainment με GPS και οθόνη 7 ιντσών, ψυγείο, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και τηλεόραση. Επιπλέον, την ασφάλεια προάγει το σύστημα πλευρικών καμερών με οθόνη χωρισμένη στα τέσσερα, που επιτρέπει στον οδηγό να δει με μια ματιά τέσσερις θέσεις γύρω από το όχημα.

PreviousNext