Τροχοί & TIR

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στην Telalis Trans

Σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, παρουσία των οδηγών της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από την εταιρεία Telalis Trans. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιάννης Τελάλης ευχήθηκ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 10/03/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το προσωπικό της εταιρείας με φόντο οχήματά της.
Το προσωπικό της εταιρείας με φόντο οχήματά της.

Σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, παρουσία των οδηγών της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από την εταιρεία Telalis Trans. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιάννης Τελάλης ευχήθηκε στους οδηγούς να είναι καλοτάξιδοι, έκανε απολογισμό της χρονιάς και μίλησε για τους στόχους της επιχείρησης.

Η εταιρεία πραγματοποιεί ψυγειομεταφορές σε όλη την Ελλάδα με φορτηγά - ψυγεία που διαμορφώνουν συνθήκες συντήρησης ή κατάψυξης, ανάλογα με την περίπτωση. Χάρη στην υψηλή εξειδίκευση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, το προσωπικό της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να ρυθμίζει με ακρίβεια τη θερμοκρασία, την υγρασία και τον εξαερισμό για την ασφαλέστερη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Η εμπειρία της Telalis Trans στο χώρο τα τελευταία 20χρόνια και η τεχνογνωσία στις μεταφορές ευπαθών προϊόντων, με ελεγχόμενη θερμοκρασία σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή μέχρι την παράδοσή τους, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε άριστη κατάσταση έγκαιρα στον πελάτη, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία με την απόδειξη του καταγραφικού μηχανισμού λειτουργίας του ψυκτικού μηχανήματος. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Η προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη καθιστά εφικτό τον προγραμματισμό και το συντονισμό της κάθε μεταφοράς ή αποθήκευσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές. Τέλος, χάρη στα ειδικού τύπου ψυγεία που υπάρχουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι εφικτή η αποθήκευση φορτίων που απαιτούν ελεγχόμενη θερμοκρασία (συντήρηση ή κατάψυξη).

Ο Γιάννης Τελάλης κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευχήθηκε στο προσωπικό της εταιρείας υγεία, προκοπή και καλούς δρόμους.
PreviousNext