Τροχοί & TIR

Συνεργασία GR.EC.A. και DHL Express

Αρωγός του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε. ή GR.EC.A. -Greek eCommerce Association) έγινε πρόσφατα η ηγέτιδα εταιρεία ταχυμεταφορών, DHL Express. Στόχος είναι οι δύο οργανισμοί ν
Κυριακή 05/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αρωγός του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε. ή GR.EC.A. -Greek eCommerce Association) έγινε πρόσφατα η ηγέτιδα εταιρεία ταχυμεταφορών, DHL Express.

Στόχος είναι οι δύο οργανισμοί να αναπτύξουν από κοινού και να βελτιώσουν περαιτέρω τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσα από τις δράσεις που θα αναπτύξουν το επόμενο διάστημα, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση των επαγγελματιών στις νέες πρακτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου. «Με 1,6 δισ. καταναλωτών να αγοράζουν τα αγαθά τους από το διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο, η ευκαιρία του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τεράστια. Οι Έλληνες λιανέμποροι μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στην πίτα της παγκόσμιας αγοράς», δήλωσε σχετικά ο κ. Μιχάλης Παγωμένος, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της DHL Express Ελλάδας. Από τη μεριά της, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, έχοντας ως συνέπεια την αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες ταχυμεταφοράς για τη διανομή των προϊόντων προς τους πελάτες. Είναι, λοιπόν, χαρά μας να συνεργαστούμε με τη DHL, με στόχο να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τα μέλη μας, στις νέες πρακτικές των ταχυμεταφορών».

PreviousNext